شناسه خبر: ۱۲۲۱
لینک کوتاه کپی شد

هواشناسی ایران | پیش بینی هواشناسی کشور از وضعیت آب و هوای استانهای ایران

 هواشناسی یکشنبه 27 فروردین 1402 | بهبود وضعیت بارشی کشور

طبق اعلام سازمان هواشناسی کشور، وزش باد شدید در مناطق جنوبی کشور و کاهش دما در روزهای آینده در انتظار اکثر استان‌های کشور است.

 هواشناسی یکشنبه 27 فروردین 1402 | بهبود وضعیت بارشی کشور

پر بازدید

اعلام وضعیت آب و هوا از سوی سازمان هواشناسی کل کشور: سازمان هواشناسی اعلام کرد برای چند روز پیش رو وضعیت جوی آرام و پایداری را در بیشتر مناطق کشور انتظار داریم . بر اساس آخرین خبرها از سوی سازمان هواشناسی  ورود‌ سامانه بارشی خاصی به کشور پیش‌بینی نشده است.

بهبود وضعیت بارشی برای 15 روز آینده!

 از هفته آینده و همچنین هفته بعد از آن شرایط بارشی کاملاً تغییر کرده و شرایطی مثل هفته گذشته را رقم خواهد زد و بخش گسترده‌ای از کشور شاهد بارش‌های خوبی خواهند بود.

استان‌های نیمه غربی و شمالی کشور برای هفته های دوم و سوم بارش‌های خوبی را تجربه خواهند کرد و انتظار وقوع بارش‌های خوبی را در اکثر این نواحی از کشور داریم‌.

 

 

 وقوع بارش های رگباری طی روز دوشنبه در سطح کشور !

برای روز دوشنبه به سبب گذر سامانه بارشی از شمال و جنوب کشور در چند استان وقوع رگبارهایی گذرا در پیش خواهیم داشت که با توجه به فصل بهار احتمال وقوع آبگرفتگی معابر هم دور از انتظار نخواهد بود

مناطقی از :

  • اردبیل ،آذربایجان های غربی و شرقی
  • کردستان ، زنجان ، همدان ، قزوین
  • گیلان ، مازندران ، گلستان ، شمال تهران
  • خراسان جنوبی ، کرمان ، شمال مرکزی
  • سیستان وبلوچستان

 

 

کدام سدهای کشور سرریز شد؟

سخنگوی صنعت آب:

دریچه برخی سد‌ها در استان‌های لرستان، کرمانشاه، ایلام و کردستان برای جلوگیری از سرریز شدن، باز شد.

  • از چند روز قبل، سیلاب سد دویرَج در استان ایلام و سد گاران استان کردستان، رهاسازی شد و بر اثر بارندگی‌ها، دبی رودخانه‌ها هم افزایش بسیار زیادی داشت.
  • در استان لرستان هم دبی رودخانه‌ها تا ۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه، ثبت شد و بر اساس پیش‌بینی‌ها،‌ ورودی آب سد دز افزایش پیدا کرد و به ۵۲۰۰ متر مکعب در ثانیه رسید و در حال حاضر دبی خروجی آب سد دز به ۳۷۰۰ مترمکعب بر ثانیه کاهش پیدا کرده است‌.
  • سد کرخه هم ۲۰۰۰ مترمکعب بر ثانیه ورودی آب را ثبت کرد، با توجه به بارندگی‌های شمال استان‌های تهران و البرز، سد طالقان تا ۲۶۰ مترمکعب بر ثانیه و سد کرج هم تا ۱۶۰ مکعب بر ثانیه، دبی‌ ورودی آب را به پشت سد تجربه کردند.
  • برخی از سد‌ها از جمله سد‌های کوچک گاران، تنگه حمام، بالارود و سزار هم سرریز شدند.

 

  بیابان های عربستان با سامانه های سنگین ِ سرخ و.... آبیاری می شوند

 اگر شما هم پیوسته الگوهای هواشناسی را دنبال کرده باشید متوجه شده اید در عربستان به صورت ناهنجار و غیرمعلوم با ارسال هر سامانه از دریای شرخ شاهد بارش های سنگین ، فراگیر و گسترده میباشیم که اگر تا قبل از بهار شک و شبهه ای برای نا نداشت قطعا با الگوهای فعلی و شرایط پیش رو احتمال مداخلات بشر در بارش های این ناحیه نه قطعا ولی احتمالا دور از ذهن نخواهد بود

درحالیکه میزان بارش های نیمه شرقی ، جنوبی ، مرکز و شمالغرب ایران در بیشتر نقاط به کمتر از ۱۰۰ میلی متر میرسد ؛ عربستان در سرسبزی و بارش های سنگین به لذتِ بهره مندی از آسمان میپردازد

 بنظر دلیل قانع کننده ، علمی و مَحکمه پسندی نمیتونه این بارش های عربستان را با این گستردگی ، تناوب و شدت تایید کند ( هر چند قرارگیری جنب منحوس حاره در جنوب شرق ایران و حتی قوی تر از هر سال خود دلیلی است بر ناهنجاری شرایط فعلی آب و هوایی به ضرر ایران )

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر