خورشت | خورشت گوجه سبز | طرز تهیه خورشت گوجه سبز
دوست داری با گوجه سبز یه خورشت شمالی خوشمزه درست کنی؟
گوجه سبز از میوه های پرطرفدار فصل بهار است. با این میوه می توان غذا نیز درست کرد. این مقاله طرز تهیه خورشت گوجه سبز را به شما توضیح می دهد.
پر بازدید
خورشت گوجه سبز از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. اصالت خورشت گوجه سبز به شمال ایران بر می گردد. اما در دیگر نواحی ایران نیز این غذا طرفداران زیادی دارد. در این مقاله طرز تهیه خورشت گوجه سبز را همراه با چند ترفند به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز
پیاز | 1 عدد |
مرغ | 2 تکه |
گوجه سبز | 500 گرم |
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران | به مقدار لازم |
نعنا | 150 گرم |
جعفری تازه | 300 گرم |
رب انار (اختیاری) | 1 قاشق غذا خوری |
آبغوره، آبلیمو (اختیاری) | به مقدار لازم |
مراحل تهیه خورشت گوجه سبز
1. جعفری و نعنا را شسته و خرد کنید و سرخ کنید تا رنگ سبزی تغییر کند.
2. پیاز را خرد کرده و تفت بدهید و سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
3. مرغ را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. سپس کمی زعفران اضافه کنید.
4. مقداری آب اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید.
5. پس از آنکه مقداری از آب مرغ جوشید و کم شد؛ سبزی سرخ شده را اضافه کنید.
6. بیست دقیقه آخر زمان پخت؛ گوجه سبزها را اضافه کنید و اجازه بدهید که بپزند.
7. این خورش به دلیل داشتن گوجه سبز نیاز به چاشنی ندارد اما در صورت تمایل می توانید با آبلیمو، آبغوره و یا رب انار غذای پخته شده را خوش طعم تر کنید.
نکات دیگر پخت خورشت گوجه سبز:
- برای تهیه این خورش شما می توانید در کنار جعفری و نعنا از مقداری شوید نیز استفاده کنید.
- اگر نعنا تازه و یا شوید تازه ندارید؛ نعنا خشک و شوید خشک را هر کدام به مقدار 2 قاشق غذاخوری به خورشت خود اضافه کنید.
- اگر طعم ترش غذا مورد پسند شما نیست از مقداری شکر استفاده کنید.
غذا آماده است؛ نوش جان