بادمجان | گرفتن تلخی بادمجان
بهترین روش های گرفتن تلخی بادمجان قبل از سرخ کردن
یکی از دغدغه های همیشگی هنگام خرید بادمجان، تلخ بودن آن است. در این مطلب چند ترفند برای گرفتن تلخی بادمجان پیشنهاد داده ایم.

پر بازدید
- چه ویژگی در خانم ها از نظر مردان جذاب است؟! |جذاب بودن را یاد بگیرید!
- + روش تهیه موهیتو نعنا به سبک کافی شاپ ها + فیلم آموزشی
- + روزی 7 تا بادام درختی بخور تا هیچوقت مریض نشی | خواص بادام درختی
- + این غذا ها رو خیلی فوری با نان لواش آماده کن | طرز تهیه یک غذای ساده و خوشمزه!
- + با این ترفند ساده تمام پسوردهای گوشی موبایل رو برگردون
بادمجان از مواد غذایی دوست داشتنی سفره ایرانی است. همیشه تلخ بودن بادمجان باعث ایجاد نگرانی برای آشپزها است؛ چون باعث بد طعم شدن غذا می شود. بعد از خواندن این مطلب دیگر نگران بادمجان های تلخ نیستید.
روش های گرفتن تلخی بادمجان قبل از پخت
-
از نمک استفاده کنید
بعد از پوست گرفتن آن ها، بادمجان ها را داخل آب نمک بیاندازید و مدتی صبر نمایید. بعد از گذشت چند دقیقه؛ دیگر بادمجان ها تلخ نیستند.
-
از آب نمک و آرد استفاده کنید
آب سرد، نمک و مقدار کم آرد را با هم ترکیب کنید. سپس بادمجان ها داخل این ترکیب قرار دهید تا خیس بخورد. بعد از نیم ساعت بادمجان ها را آب کشی کنید تا برای استفاده آماده شوند.
-
جدا کردن تخم های بادمجان
اگر تخم های بادمجان خیلی درشت و تیره باشد. بهترین راه این است که به کمک یک چاقوی تیز، دانه های بادمجان را جدا کنید.
-
قرار دادن بادمجان داخل فریزر
بادمجان ها را پوست کرده و برای حدود ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر گذاشته تا یخ بزنند بعد از فریزر بیرون آورده و اجازه بدهید تا یخ آب شود و با فشار دادن آب اضافی را بگیرید.
-
استفاده از آبلیمو
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و برش بدهید و سپس درون یک کاسه آب بزرگ بریزید. دو یا سه قاشق آبلیمو به آن ها اضافه کنید وبگذارید برای 10تا 15 دقیقه آب و آبلیمو بمانند. سپس بادمجان ها را از آب بیرون آورده و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
ارسال نظر