نان لوش | غذا با نان لواش
با نان لواش چی درست کنم؟ | طرز تهیه پیتزا با نان لواش
با خواندن این مطلب متوجه می شوید که برای درست کردن پیتزا حتما لازم به خمیر نداریم و با نان لواش به آسانی می توان یک پیتزای خوشمزه درست کرد.

پر بازدید
- چه ویژگی در خانم ها از نظر مردان جذاب است؟! |جذاب بودن را یاد بگیرید!
- + روش تهیه موهیتو نعنا به سبک کافی شاپ ها + فیلم آموزشی
- + روزی 7 تا بادام درختی بخور تا هیچوقت مریض نشی | خواص بادام درختی
- + این غذا ها رو خیلی فوری با نان لواش آماده کن | طرز تهیه یک غذای ساده و خوشمزه!
- + با این ترفند ساده تمام پسوردهای گوشی موبایل رو برگردون
نان لواش برای تهیه غذاهای مختلف، کاربرد زیادی دارد. از غذاهای جذاب و خوشمزه ای که می توان با نان لواش درست کرد؛ پیتزا است. در این مطلب روش تهیه یک پیتزای سریع و آسان با نان لواش را آموزش داده ایم.
طرز تهیه پیتزا با نان لواش
مواد لازم
نان لواش | 2 عدد |
مرغ چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
کره یا روغن | به میزان لازم |
فلفل دلمهای | 1 الی 2 عدد |
قارچ | 10 عدد |
رب گوجه فرنگی | به میزان لازم |
نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | 2 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد متوسط |
طرز تهیه پیتزا با نان لواش
-
نانهای لواش را به اندازه تابه مورد نظر برش بزنید. بهتر است که نانها را به مربعهای کوچک تبدیل کنید یا دقیقاً به اندازه تابه دور تا دور آن را برش داده و آماده کنید.
-
کف تابه را کمی با روغن یا کره چرب کنید و سپس بعد از چرب شدن کف تابه، نانهای برش داده شده لواش را در کف تابه قرار دهید.
-
با استفاده از یک قاشق مربا خوری، رب گوجه فرنگی را بر روی نان لواش پخش کنید و تمام قسمت های نان را به رب گوجه فرنگی آغشته کنید. البته این امکان نیز وجود دارد که قبل از اینکار، در صورت تمایل ابتدا سطح نان را با کره چرب کنید. اما اینکار کاملاً دلخواه است.
-
بعد از آغشته شدن تمام سطح نان شما به رب گوجه فرنگی، در ادامه طرز تهیه پیتزا با نان لواش یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی در قابلمه خرد کنید و اجازه دهید تا سبک شود. وقتی آب پیاز جمع شد روغن اضافه کنید.
- حین سرخ شدن پیازها، به آن ها زردچوبه اضافه کنید. سپس گوشت چرخ شده یا مرغ چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و آویشن به ترکیب پیاز و روغن و زردچوبه اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا گوشت یا مرغ شما به خوبی مغزپخت شوند.
-
در حین پختن گوشت یا مرغ چرخ کرده و آماده شدن مایه پیتزا، فلفل دلمهای و قارچ ها را شسته و اجازه دهید که خشک شوند. بعد از خشک شدن فلفلهای دلمهای آن ها را برش زده و نگینی و ریز خرد کنید.
-
بعد از آن که گوشت یا مرغ پخت؛ نیمی از فلفل دلمه ایها و قارچهای خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید.
-
مجدداً همه را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید که قارچ و فلفل دلمه ای نیز به خوبی پخته شوند. قارچ کمی آب بر روی مایه پیتزای شما به وجود میآورد. اجازه دهید تا به خوبی آب آن جمع شود.
-
بعد از مغز پخت شدن تمام مواد در مایه پیتزا، حالا نوبت این است که حرارت زیر تابه نان لواش را روشن کنید. اما بهتر است حرارت همچنان ملایم و کم باشد.
-
روی سطح نان آغشته شده به رب گوجه فرنگی مایه پیتزای خود را با یک قاشق کوچک پخش کنید. بعد از اینکه تمام سطح نان لواش را به وسیله مایه پیتزا پوشاندید، حالا باقیمانده فلفل دلمه ایها و قارچها را بر روی سطح پیتزا قرار دهید.
-
بعد از آن سطح نهایی کار را در صورت تمایل با گوجه فرنگیهای حلقه شده بپوشانید و برای پایان کار طرز تهیه پیتزا با نان لواش کمی آویشن بر روی تمام مواد پاشید. حالا پنیر پیتزا ورقهای یا رنده شده را بر روی این مواد قرار داده و درب تابه خود را ببندید.
-
تقریباً بعد از گذشت ۲۵ دقیقه الی ۳۰ دقیقه پیتزای شما با نان لواش آماده است. اگر مدت زمان پخت را از دست دادید.
-
پیتزا آماده است؛ نوش جان
ارسال نظر