شناسه خبر: ۱۶۶۷
لینک کوتاه کپی شد

سیر | نگهداری از سیر | درست کردن پودر سیر

خودت تو خونه پودر سیر درست کن! + فیلم

پودر کردن سیر یکی از راه هایی است که می تونیم سیر رو برای مدت طولانی نگه داری. در ادامه روش پودر کردن سیر رو آموزش خواهیم داد.

سیر

پر بازدید

ترین تاپ:

یکی از راه هایی که می توان از سیر استفاده کرد و از عطر و طعم آن در غذاها لذت برد، پودر کردن سیر است. این کار نه فقط به درست کردن چاشنی سیر برای غذاها کمک می کند بلکه روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت سیر است. پس همراه ما باشید تا آموزش پودر کردن آن را با هم ببینیم.

فواید پودر سیر

درباره خواص پودر سیر و موارد مصرف آن باید گفت که سیر تازه در همه فصول سال در دسترس نیست و پودر سیر می‌تواند جایگزین مناسبی برای آن در تهیه غذاهای مختلف باشد. پودر سیر از سیر خشک شده تهیه می‌شود و نسبت به خود سیر ماندگاری طولانی‌تری دارد و شما می‌توانید پودر سیر را بدون آن که مواد مفید و ارزشمند آن از دست برود، برای مدت طولانی نگهداری کنید. یکی از امتیازات پودر سیر نسبت به سیر تازه آن است که عطر و بوی پودر سیر نسبت به سیر تازه ملایم‌تر بوده و با مصرف غذاهایی که با پودر سیر تهیه شده‌اند، دهان بو نمی‌گیرد.

 

طرز تهیه پودر سیر در خانه

  • سیر ها را حبه کنید، روش آب سرد بریزید و نیم ساعت صبر کنید.
  • با اینکار به راحتی پوست سیر جدا می شود.
  • سپس سیرهای پوست گرفته شده را داخل دستگاه غذاساز ریخته و به ازای هر کیلو سیر، یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

دیگه با خیال راحت سیر و پیاز بخور!

  • سیرها را کاملا پوره کنید.
  • داخل یک سینی حتما سلفون یا کیسه فریزر پهن کنید تا بعد از خشک شدن سیرها به راحتی جدا شوند. سیرهای پودر شده را داخل سینی پهن کنید.
  • بعد از چند روز که سیرها کاملا خشک شد، می توانید آن ها را آسیاب کنید.

حال شما یک پودر سیر ارگانیک دارید که خودتان در خانه به راحتی درست کردید.

ویدئو طرز تهیه پودر سیر

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر