شربت | شربت سکنجبین | روش تهیه شربت سکنجبین
طرز درست کردن یه شربت که با نوشیدنش عصر تابستون خنک بشی | سه طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین از نوشیدنی جذاب و خوش بوی روزهای گرم ساله. روش تهیه این شربت رو از ترین تاپ یاد بگیرید.

پر بازدید
تو روزهای گرم سال شربت سکنجبین طرفدارای زیاده داره؛ این نوشیدنی خنک و خوشمزه در واقع اسم اصلیش سرکنگبین هست و میشه ترکیب سرکه و عسل (انگبین). بهتره که این شربت رو آماده نخرید و خودتون تو خونه درست کنید تا از عطرش طبیعی تر باشه. برای یادگیری روش تهیه شربت سکنجبین با ما همراه باشید.
روش های تهیه شربت سکنجبین
شربت بدون طعم دهنده (نوع رژیمی شربت )
مواد لازم
-
دو پیمانه عسل ارگانیک
-
شش پیمانه آب
-
یک پیمانه سرکه
-
آب لیمو طبیعی چند قطره
طرز تهیه
برای تهیه این شربت ارگانیک کافیست که آب و سرکه را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید، بعد از آنکه دمای ترکیب شما کمی بالا رفت و آب ولرم شد، عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ترکیب را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود. در زمان سرو آب لیمو را به آن اضافه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
شربت سکنجبین با خیار
مواد لازم
سرکه | نصف لیوان |
آب | ۲ لیوان |
نعناع | ۵۰ گرم |
شکر | ۴ لیوان |
خیار | ۳ عدد |
طرز تهیه
-
در ابتدا در قابلمه ای شکر و آب را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق چوبی آرام شکر را از کناره ها به وسط می آوریم این کار را زیاد نکنید فقط چند بار تا شکر حل شود.
-
بعد از این که شکر در آب حل شد نوبت اضافه کردن نعنا است نعناهای تازه و خوشبو را از قبل پاک کنید فقط ساقه ها را کوتاه تر کنید و برگ های زرد را جدا کنید و کاملا بشویید.
-
نعناها را دسته ای با ساقه اضافه کنید و صبر کنید تا شربت سکنجبین برای ۲۰ دقیقه بجوشد، در این زمان با برس و آب تمیز دیواره های قابلمه را مرطوب نگه دارید این کار مانع شکرک زدن می شود.
-
در انتها سرکه قرمز را اضافه می کنیم و برای ۲ دقیقه دیگر احازه می دهیم بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید نعناها را بیرون بیاورید اگر نعناها را برگ برگ پاک کنید کمی جدا کردن نعنا سخت می شود.
روش تمیز کردن نعنا + فیلم
-
اما نعنای دسته ای خیلی راحت از داخل شربت خارج می شود. نیاز به زمان داریم تا شربت کاملا خنک شود سپس در بطری شیشه ای تمیز و خشک بریزید شربت سکنجبین ما آماده است.
-
برای درست کردن شربت خیار سکنجبین، خیار را رنده می کنیم یا به صورت ورقه های خیلی نازک روی تخته آشپزخانه قرار داده و برش می زنیم تا در شربت استفاده کنیم و ظاهر زیبایی هم داشته باشد.
-
شربت را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم چند برگ نعنا و چند غنچه گل محمدی و یخ و آب را اضافه می کنیم و در آخر خیار رنده شده را اضافه کرده و با چند برگ نعنا تزئین می کنیم.
شربت سکنجبین با نعنا
مواد لازم
شکر | ۲ پیمانه |
آب | ۱٫۵ پیمانه |
نعنا | ۱۵۰ گرم |
سرکه | ۱/۲ پیمانه |
زعفران | ۳ ق غذا خوری |
روش تهیه موهیتو نعنا به سبک کافی شاپ ها
طرز تهیه
-
آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و بدون هم زدن بگذارید تا شکر ذوب شود و شروع به قل زدن کند. در این موقع یک بسته نعنا را با نخ بسته و داخل مخلوط آب و شکر قرار دهید.
-
بعد از ۵ دقیقه که نعنا جوش خوردن نوبت اضافه کردن سرکه می باشد، سرکه را به همراه زعفران اضافه کنید و صبر کنید تا شربت قوام پیدا کند، مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خود بستگی دارد.
-
در ادامه برای تست غلظت شربت باید مقداری از آن را داخل یک نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود و اگر به سختی داخل نعلبکی حرکت کرد یعنی شربت به غلظت رسیده است. شربت ما تهیه شده است آن را از روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود و داخل شیشه ریخته و برای مصرف با مقداری آب و خیار رنده شده تهیه و سرو کنید.
مضرات شربت سکنجبین
-
نامناسب برای افراد مبتلا به ضعف اعصاب
-
مضر برای افراد دارای معده سرد و ضعیف
-
تشدید دردهای رحمی
-
نامناسب برای مبتلایان به زخم های گوارشی
-
تشدید حالت تهوع
-
باعث تشدید تکرر ادرار
ارسال نظر