هسته آلبالو | روش های جدا کردن هسته آلبالو
جدا کردن هسته آلبالو برات سخته؟ این راه ها رو امتحان کن!
جدا کردن هسته آلبالو یکی از چالش هایی است که وقت زیادی از افراد می گیرد. ما در ادامه راه هایی را برای جدا کردن آسان هسته آلبالو توضیح می دهیم.

پر بازدید
- قسمت آخر سریال زخم کاری 2 رو از دست ندید + تیزر و لینک دانلود
- + این روزا هر جا میری این آهنگ های ناصر زینعلی پلی میشه + دانلود
- + به دنیا آمدن نوزادی که هم وزن یک سیب است + تصاویر
- + دانلود 8 آهنگی که معین زد رو از فرش به عرش رسوند + تصاویری از کودکی او
- + مهم ترین رازهای مریض نشدن تو روزهای سرد پاییزی
برای درست کردن انواع دسر و نوشیدنی، جدا کردن هسته آلبالو دغدغه بسیاری از افراد است. اما این کار سختی نیست و روش های زیادی برای جدا کردن هسته آلبالو وجود دارد. ما در ادامه توضیح خواهیم داد که چگونه با ابزارهای بسیار راحت و دم دستی هسته آلبالو را جدا کنید.
روش های جدا کردن هسته آلبالو
اگر در فکر درست کردن یک تارت گیلاس هستید و یا دوست دارید با آلبالویی که در یخچال دارید، مقداری مربای آلبالو تازه و خوشمزه یا یک آلبالو پلوی بینظیر خانگی درست کنید، اولین کاری که باید انجام دهید جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس است. روشهای متعددی برای بیرون آوردن هسته آلبالو و گیلاس وجود دارد. در ادامه میتوانید با روشهای هسته گیری آلبالو و گیلاس آشنا شوید.
استفاده از سیخ چوبی یا چاپستیک
یکی از بهترین روشهای هسته گیری آلبالو و گیلاس استفاده از سیخ چوبی یا چاپستیک است. از آن جایی که اندازه آلبالو و گیلاس متفاوت است، بنابراین بهتر است برای درآوردن هسته آلبالو از سیخ چوبی و برای بیرون آوردن هسته گیلاس از چاپستیک که ضخامت بیشتری دارد، استفاده کنید.
برای این کار باید میوه را بین دو انگشت خودتان بگیرید. سپس سیخ چوبی یا چاپستیک را در گودی میوه که محل اتصال آن به ساقه بوده، فشار دهید. این کار را به آرامی اما محکم انجام دهید تا هسته میوه از آن جدا شود.
درآوردن هسته آلبالو و گیلاس با چاقو
روش بعدی برای بیرون آوردن هسته آلبالو و گیلاس استفاده از یک چاقوی تیز است. در این روش باید ابتدا ساقه گیلاس یا آلبالو را جدا کنید. حال میوه را روی تخته قرار دهید و درست مثل عمل حراجی یک برش روی بالای میوه ایجاد کنید و به آرامی هسته گیلاس یا آلبالو را از میان آن بردارید.
برای بیرون آوردن هسته آلبالو و گیلاس با چاقو میتوانید با استفاده از یک چاقوی تیز میوه را درست از وسط آن برش دهید و سپس هسته را به آرامی با دست جدا کنید. در این روش باید مراقب باشید تا در زمان جدا کردن هسته، میوه له نشود.
استفاده از گیره کاغذ برای درآوردن هسته آلبالو و گیلاس
یکی از هوشمندانهترین روشهای هسته گیری آلبالو و گیلاس استفاده از «گیره کاغذ» است. برای این کار باید گیره را به شکل S باز کنید. سپس آن را از قسمت بالای میوه که محل اتصال آن به ساقه بوده، وارد کنید و بچرخانید. سپس هسته آلبالو و گیلاس را بیرون بکشید. مطمئن باشید بعد از چند بار درآوردن هسته گیلاس، این روش برایتان فوقالعاده راحت میشود.
غذات شور شده و نمیدونی چیکار کنی؟ | ترفندهای از بین بردن شوری غذا
استفاده از نی برای خارج کردن هسته آلبالو و گیلاس
یکی دیگر از روشهای کاربردی برای جدا کردن هسته آلبالو بدون له شدن و هستهگیری گیلاس استفاده از «نی» است. برای این کار باید یک نی با اندازه مناسب و استحکام کافی را از بخش فرو رفته میوه فشار دهید تا هسته آلبالو یا گیلاس از سمت دیگر آن خارج شود. برای این کار نباید از نیهای پلاستیکی نازک یا کاغذی استفاده کنید. نی شما باید مقاوم و سفت باشد تا با کمی فشار خراب نشود.
بهتر است برای جدا کردن هسته آلبالو بدون له شدن از نه فلزی یا نیهای شیشهای استفاده کنید که راحتی و بدون کوچکترین آسیبی میوه را جدا میکنند.
از دستگاه هسته گیر استفاده کنید
به جرات میتوان گفت که سادهترین روش برای درآوردن هسته آلبالو و گیلاس استفاده از دستگاه هستهگیر است. برای این کار باید گیلاس را در بخش مورد نظر دستگاه قرار دهید و سپس دستگاه را ببندید و اندکی فشار دهید تا هسته آن خارج شود. برخی از هسته گیرها این قابلیت را دارند که هر بار چند عدد گیلاس یا آلبالو را در دستگاه میگذارید و با هر فشار هسته چند میوه جدا میشود.
استفاده از یک ماسوره خامهریزی
از دیگر روشهای هسته گیری آلبالو و گیلاس میتوان به ماسوره یا «قیف فلزی خامهریزی» اشاره کرد. اگر اهل شیرینیپزی باشید، حتماً چند عدد ماسوره کوچک فلزی که برای ریختن خامه روی کیک استفاده میشود را در خانه دارید. برای درآوردن هسته آلبالو و گیلاس میتوانید یک ماسوره با اندازه مناسب انتخاب کنید. سپس نوک قیف را از بخش فرو رفته میوه فشار دهید تا هسته آلبالو و گیلاس جدا شود.
توجه داشته باشید که برای این کار باید از یک ماسوره با اندازه مناسب استفاده کنید تا هسته به راحتی از میوه جدا شود. برای آلبالو از ماسوره کوچکتر و برای گیلاس از قیفهایی با سوراخ بزرگتر استفاده کنید. نوک ماسوره بهتر است حالت گرد و صاف باشد، قیفهای ستارهای چندان برای درآوردن هسته آلبالو و گیلاس مناسب نیستند.
استفاده از سنجاق
این روش به این شکل است که سنجاق را از جایی که شاخه از آلبالو جدا می شود، فرو می کنند. سپس با فشار هسته آلبالو را از آن خارج می کنند. این روش نسبت به روش اول بهتر است. اما ممکن است تا قلق این کار را پیدا کنید، بسیاری از آلبالو ها له شوند. همچنین ممکن است سرعت کار بسیار پایین باشد. اما حالا پس از بررسی این روش ها متوجه شدید که روش های مناسبی برای جدا کردن هسته نیستند.
از لوله خودکار بیک استفاده کنید
شاید برایتان جالب باشد اما خیلی از قدیمیها هنوز هم برای هسته گرفتن آلبالو و گیلاس از «لوله خودکار بیک» استفاده میکنند. برای این کار باید ابتدا لوله خودکار را جدا کنید و آن را به خوبی با آب و مایع ظرفشویی بشویید و ضدعفونی کنید. سپس لوله خودکار را از بخش فرو رفته آلبالو و گیلاس به داخل فشار دهید تا هسته آن جدا شود.
استفاده از یک بطری شیشهای برای درآوردن هسته آلبالو و گیلاس
یکی از سادهترین روشها برای جدا کردن هسته آلبالو و گیلاس استفاده از یک بطری با دهانه کوچک است. برای این کار میتوانید گیلاس یا آلبالو را روی دهانه یک بطری شیشهای کوچک بگذارید و سپس از بالا سیخ چوبی و چاپستیک و یا هر ابزار دیگری که در دسترس دارید را فشار دهید تا هسته جدا شود و داخل بطری بیفتد.
ارسال نظر