زردآلو | سس زرد آلو | طرز تهیه رب زردآلو
سس زردآلو رو به این روش درست کنی، عاشقش میشی!
سس زردآلو یا رب زردآلو یکی از کاربردهای خوشمزه زردآلو است که می توانید در انواع دسر مورد استفاده قرار دهید. در ادامه روش تهیه آن را توضیح خواهیم داد.

پر بازدید
- بازیگران مشهور هندی برای مبارزه با پیری پوست چه میکنند؟ | راز جوانی پوست بازیگران هندی
- + قسمت جدید سریال زخم کاری منتشر شد + تیزر و لینک دانلود مستقیم
- + طرز تهیه ساندویچ کباب ترکی تانتونی، معروف ترین غذای خیابانی ترکیه + فیلم آموزش
- + ایده استایل پاییزت رو از جذاب ترین بازیگر ترکی بگیر | استایل های هانده ارچل + عکس
- + با هم یه مربای زرشک خوشرنگ پاییزی درست کنیم ؟ + طرز تهیه مرحله به مرحله
زردآلو یکی از میوههای خوشمزهای است که میتوانید آن را در حالت های مختلفی مورد استفاده قرار دهید. از زردآلو شما می توانید سس خوشمزه ای درست کنید و آن را به صورت تنقلات مورد استفاده قرار دهید و یا کنار غذاها، دسرها و به همراه گوشت و مرغ و سبزیجات به کار ببرید. در ادامه روش تهیه سس زردآلو را برای شما توضیح می دهیم.
خواص زردآلو
زردآلو میوهای خوشمزه و مغذی است که در فصل تابستان در دسترس است. زردآلو محصول درخت زردآلویی است و در انواع مختلفی از جمله زردآلو شیرین، ترش و خشک وجود دارد. این میوه حاوی مقدار زیادی ویتامین C، فیبر، پتاسیم، بتا کاروتن و فلاونوئیدها است که بهداشت بدن را حفظ کرده و برخی بیماریها را پیشگیری میکند. همچنین، مصرف زردآلو میتواند برای بهبود گوارش، کاهش التهابات، بهبود سلامت استخوان و بهبود سلامت پوست مفید باشد.
مراحل تهیه سس زردآلو برای غذا
سس زردآلو یکی از سسهای خوشمزه است که میتوانید بهعنوان یک همراه خوشمزه برای گوشت، مرغ و سبزیجات استفاده کنید.
مواد لازم:
- یک پیمانه زردآلو ترش خرد شده
- یک پیمانه آب
- یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
مراحل تهیه سس زردآلو
1. در یک قابلمه، زردآلو، آب، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.
2. همهی مواد را با هم مخلوط کنید و به جوش بیاورید.
3. نشاسته را با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
4. با مخلوط کردن مواد، سس را بهصورت یکپارچه کنید و به مدت چند دقیقه بیشتر بپزید تا غلظت دلخواه شما را بهدست آورید.
5. سس را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط خنک کنید.
6. سس زردآلو را در یک ظرف مناسب برای سرو بگذارید و همراه با گوشت، مرغ و سبزیجات سرو کنید.
توصیه میشود قبل از سرو سس زردآلو را در یخچال نگهداری کنید تا بهتر خنک شود.
ارسال نظر