ترشی | ترشی بادمجان | روش تهیه ترشی بادمجان
برای دورچین غذا، ترشی بادمجان شکم پر رو انتخاب کن + روش تهیه
در بین غذاهای ایرانی؛ ترشی بادمجان در درسته محبوب ترین ها قرار داره. برای اینکه این ترشی خوشمزه و خفن رو درست کنید؛ با ما همراه باشید.

پر بازدید
ترشی از غذاهای جدانشدنی از سفره ایرانی ها به خصوص در ناحیه شمال کشور است. ترشی رو با سبزیجات و میوه جات مختلفی می تونید درست کنید و با انواع چاشنی ها بهش بهترین طعم ممکن رو بدین. این مطلب روش تهیه ترشی بادمجان رو به شما آموزش میده.
طرز تهیه ترشی بادمجان
مواد لازم
بادمجان قلمی | ۱ کیلوگرم |
فلفل تند | ۲ عدد |
سیر | ۶ حبه |
ترخون و مرزه | ۱ دسته متوسط |
نمک و سرکه | به مقدار کافی |
هویج | ۲ عدد |
روش تهیه
-
برای تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه ابتدا قسمت اضافی کلاهک بادمجان ها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که نباید کل کلاهک بادمجان ها را جدا کنیم، فقط باید قسمت اضافی بالای آن ها را جدا کنیم.
-
در این مرحله بادمجان ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با یک کارد تیز شکم بادمجان ها را باز می کنیم، سپس آنها را درون یک قابلمه مناسب می چینیم.
-
حالا به اندازه ای سرکه به قابلمه اضافه می کنیم که روی بادمجان ها را بپوشاند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم سرکه شروع به جوشیدن کند. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
-
در این مرحله بادمجان ها را از سرکه خارج کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا سرکه اضافی شان خارج شود. در ادامه سیر، هویج و فلفل های تند را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
-
حالا ترخون و مرزه را به صورت ساطوری خرد کرده و به همراه مقداری نمک و در صورت تمایل زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه با مخلوط مواد، شکم بادمجان ها را پر می کنیم.
ترفندهای آشپزی برای از بین بردن تلخی لیمو عمانی
-
پس از قرار دادن مواد، شکم بادمجان ها را جمع می کنیم، سپس داخل یک ظرف مناسب در کنار هم می چینیم. در ادامه به اندازه ای سرکه اضافه می کنیم که سطح سرکه یک بند انگشت بالاتر از سطح بادمجان ها باشد.
-
اگر بخواهیم تند و تیزی ترشی کمتر شود، می توانیم نصف ظرف را با سرکه و باقیمانده آنرا با آب جوشیده شده خنک پر کنیم. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم و به مدت ۳۰ روز در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.
نکات تهیه ترشی بادمجان
-
نکته مهم در مورد ترشی بادمجان این است که بادمجان سرکه را جذب می کند و به همین دلیل پس از گذشت یک هفته باید درب ظرف را باز کنیم و مقداری سرکه اضافه کنیم که روی بادمجان ها را بپوشاند.
-
هنگام پخت بادمجان مراقب باشید که آنها را له نکنید. در اضافه کردن نمک به ترشی دقت کنید، چون نمک بیش از حد طعم آنرا از بین میبرد. اضافه کردن میزان سیر یا فلفل کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. شما به این ترکیب میتوانید هویج هم اضافه کنید
ارسال نظر