ازدواج مجدد | شرایط ازدواج مجدد مرد
با توجه به این شرایط، مرد متاهل نمی تونه ازدواج مجدد داشته باشه!
مرد می تواند در صورتی که یکی از شرایط زیر را داشته باشد، ازدواج مجدد انجام دهد!

پر بازدید
یکی از مسایل مهمی که دغدغه بسیاری از افراد است، دانستن شرایط ازدواج مجدد برای مرد است. به خصوص این نگرانی و دلواپسی برای خانم ها بیشتر است که بدانند همسرشان چه زمانی و در صورت داشتن چه شرایطی می تواند ازدواج مجدد داشته باشد. در ادامه قوانینی را که به مرد اجازه ازدواج مجدد می دهد را بررسی خواهیم کرد.
ازدواج مجدد برای مرد در چه صورتی امکان پذیر است؟
در صورتی که مرد شرایط زیر را داشته باشد می تواند طبق قانون ازدواج مجدد داشته باشد. این شرایط عبارتند از:
- رضایت همسر اول
- عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی
- عدم تمکین زن از شوهر
- ابتلاء زن به جنون یا امراض صعب العلاج موضوع بندهای ۵ و۶ ماده ۸ : (۵- ابتلا هر یک از زوجین به امراض صعب العلاج به نحوی که دوام زناشویی برای طرف دیگر در مخاطره باشد. ۶- جنون هر یک از زوجین در مواردی که فسخ نکاح ممکن نباشد.)
- محکومیت زن وفق بند ۸ ماده ۸ : (محکومیت زن به حکم قطعی به مجازات پنج سالحبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که بر اثر عجز از پرداخت منجر بهپنج سال بازداشت شود یا به حبس و جزای نقدی که مجموعا منتهی به پنج سال یا بیشتر حبس و بازداشت شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد.)
- ابتلاء زن به هر گونه اعتیاد مضر برابر بند ۹ ماده ۸ : (ابتلا به هرگونه اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و ادامه زندگی زناشویی را غیر ممکن سازد.)
- ترک زندگی خانوادگی از طرف زن
- عقیم بودن زن
- غائب مفقودالاثر شدن زن برابر بند ۱۴ ماده ۸: (در مورد غایب مفقودالاثر با رعایت مقررات ماده ۱۰۲۹ قانونمدنی)
بنابراین مرد نمی تواند خودسرانه و بدون کسب اجازه از دادگاه و صرفاً با این استدلال که می تواند چهار همسر دائم اختیار کند ، مبادرت به ازدواج دوم نماید.
هم چنین لازم به ذکر است تنها در مورد اول یعنی درصورتی که همسر اول به ازدواج مجدد زوج رضایت دهد، زوج می بایست مدارک و مستنداتی به دادگاه مبنی بر تمکن مالی خویش ارائه دهد. اگر تمکن مالی مرد برای دادگاه محرز نشود به مرد اجازه ازدواج مجدد نخواهد داد. در بقیه موارد (عدم تمکین زن، بیماری زن و ...) نیازی به ارائه ادله مبنی بر تمکن مالی نیست.
با این روش ها یه زندگی مشترک فوق العاده بساز! | قوانین طلایی زندگی مشترک
ثبت قانونی ازدواج مجدد
اگر شوهر ، به یکی از دلایلی که ذکر شد، متقاضی ازدواج مجدد باشد ، برای وقوع این امر به صورت قانونی باید دادخواستی به خواسته صدور حکم بر امکان ازدواج مجدد به طرفیت همسر اول خود طرح نماید. دادگاه نیز در جلسه رسیدگی زوجین را دعوت نموده و دلایل هر دو طرف را استماع و بررسی می نماید. اگر دلایل زوج که باید مبتنی بر قانون باشد، مستدل و مستحکم تشخیص داده شود در این صورت دادگاه با صدور حکمی اذن به ازدواج مجدد زوج با وجود داشتن همسر اول می دهد.
لازم به ذکر است چنانچه مردی با اجازه از دادگاه زن دیگری بگیرد ولی ازدواج دوم به دلیل مرگ یا جدایی همسر پایان یابد و مرد بخواهد دوباره ازدواج کند مجدداً باید از دادگاه اجازه بگیرد.
از عصبانیت شوهرم خسته شدم چجوری رفتار کنم ؟ | راهکارهای برخورد با عصبانیت
عواقب ازدواج مجدد مرد بدون اذن همسر
از نگاه وکیل خانواده نخستین نتیجه حقوقی در نتیجه ازدواج دوم مرد بدون اذن همسر نخستش حاصل می شود، ایجاد حق طلاق برای زوجه اول است. بنابر این مطابق با یکی از شروط دوازده گانه ازدواج، در صورتی که همسر اول متوجه شود شوهر او بدون رضایتش زن دیگری را به عنوان همسر دوم برگزیده است، می تواند به دادگاه خانواده مراجعه کرده تقاضای صدور گواهی عدم سازش و طلاق بنماید.
درازدواج مجدد وبدون رضایت همسر آیازندان دارد؟