شناسه خبر: ۱۸۹۴
لینک کوتاه کپی شد

مربا آلبالو | طرز تهیه مربا آلبالو

مربا آلبالو رو با این روش درست کنی عمراً شکرک بزنه!

الان که آلبالو بازار رو پر کرده، فصل درست کردن مربا آلبالو هست. با روشی که در ادامه بهت میگیم یک مربا آلبالوی بدون شکرک داشته باش!

مربا آلبالو

پر بازدید

یکی از مرباهای خوشرنگ و خوشمزه فصل تابستان، مربا آلبالو است که طعم بی نظیری دارد. مربا آلبالو با طعم ترش و شیرینی که دارد برای سرو در صبحانه بسیار محبوب و پرطرفدار است. در ادامه راز درست کردن یک مربا آلبالو خوشمزه را آموزش خواهیم داد که هرگز شکرک نمی زد.

درست کردن مربا آلبالو خوشمزه

مواد لازم:

  • آلبالو: یک کیلو گرم
  • شکر: یک کیلوگرم
  • آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک پنس

ویدئو طرز تهیه مربا آلبالو

جدا کردن هسته آلبالو برات سخته؟ این راه ها رو امتحان کن!

مراحل درست کردن مربا آلبالو بدون شکرک

  • ابتدا هسته های آلبالوها را به وسیله دستگاه هسته گیر یا خلال دندان خارج می کنیم و آنها را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. به این صورت که روی هر لایه آلبالو مقداری شکر می پاشیم تا آلبالوها آب بیندازند.
  • حالا قابلمه حاوی آلبالو را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آلبالوها به خوبی آب بیندازند.
  • پس از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید و روی آلبالوها کف کند. حالا با قاشق یا کفگیر کف روی آلبالوها را جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار را حتما انجم دهید تا مربای شفاف شفاف و درخشان شود.
  • اگر شهد مربای شما زیاد است می توانید مقداری از آن را برای شربت جدا کنید.
  • برای جلوگیری از کف کردن مربا کمی کره اضافه کنید تا جلوی کف کردن مربا را گرفته و رنگ آن را شفاف کند.
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، کمی آب لیموی ترش به آن اضافه کنید.
  • میزان غلظت مربا را مانند توضیحی که داخل فیلم داده شده است، بررسی کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر