سس ماهی | روش تهیه سس ماهی
می خوام یه سس جنوبی آتیشی بهت یاد بدم | طرز درست کردن سس ماهی
سس ماهی یه چاشنی که اصالتا به قسمت های جنوب شرقی آسیا تعلق داره. اما در جنوب ایران هم این سس تهیه میشه. برای یاد گرفتن تهیه نوع جنوبی سس ماهی با ما همراه باشید.

پر بازدید
- خاطره انگیزترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کنین
- + عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
- + جدیدترین قیمت گوشی از برندهای مختلف در بازار ایران | قیمت گوشی در 2 مهر 1402
- + کدوم یکی از این آقایون تنها زندگی میکنه؟! | تست هوش + پاسخ
- + امیرعلی نبویان چرا در بازی پدرخوانده به فرزاد فرخ توهین کرد؟ + فیلم
از چاشنی های جنوب شرق آسیا و نواحی فیلیپین؛ سس ماهی است. سس ماهی با اغلب با برنج یا انواع نودل ها سرو میشه و به خاطر بوی تند و تیزی که داره ممکنه چندان پسند خیلی از افراد نباشه. این مطلب روش تهیه سس ماهی رو بهتون یاد میده. این طرز تهیه برای نواحی جنوب ایران است.
مواد لازم برای درست کردن سس ماهی
-
پیاز متوسط : ۱ عدد
-
سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
-
سیر : ۵-۶ حبه
-
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
-
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
-
ادویه ماهی : ۱ قاشق مرباخوری
-
سماق: نصف قاشق چایخوری
-
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ادویه ماهی
-
تخم گشنیز، زیره، فلفل سیاه، میخک، مقداری شنبلیله خشک، زیره سبز، دارچین.
روش تهیه سس ماهی
-
برای تهیهی سس ماهی ابتدا یعنی پیاز و سیب زمینی را نگینی ریز کنید و کنار بگذارید. بعد از اینکه ماهی را سرخ کردید و کنار گذاشتید به شرطی که روغن نسوخته باشد. پیاز را نگینی ریز کنید و در روغن بریزد و تفت بدهید تا سرخ شود.
-
اکنون سیر را پوست بگیرید یا له کنید یا ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و با هم تفت بدهید.
-
سیب زمینی را اضافه کنید شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا سیب زمینیها بپزند و سرخ شود. در قابلمه را بردارید و ادویهها را اضافه کنید.
-
رب گوجه را در نصف لیوان آب حل کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. نمک، فلفل، ادویه ماهی، سماق و آبلیمو را هم اضافه کنید و بگذارید تا سس جا بیفتد و غلیظ شود.
نکات تهیه سس ماهی
-
می توانید جای سس ماهی از سس سویا استفاده کنید.
-
سس ماهی خیلی تند است؛ میزان افزودگی ادویه به ذائقه شما بستگی دارد.
-
سس ماهی با ماهی و برنج سفید سرو می شود.
ارسال نظر