آلبالو پلو | روش تهیه آلبالو پلو
آلبالو پلو درست نکرده تابستون رو تموم نکنیا + روش تهیه
آلبالو پلو از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. اصالت آلبالو پلو برای شیراز است اما در همه شهرهای ایران به روش های گوناگونی طبخ می شود. این مطلب تهیه آلبالو پلو شیرازی را آموزش می دهد.

پر بازدید
- 11 دلیل افزایش وزن ناخواسته که از آن بی خبر هستید!
- + شیر شتر این همه خاصیت داشته و ما بی خبر بودیم؟
- + به یادموندنی ترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کن
- + عکس های جنجالی سعید معروف کاپیتان سابق والیبال در یک تولد لاکچری + عکس
- + کاش همه پسرا گردن گیرشون مثل حبیب تو سریال لیسانسه ها بود | سکانس طنز سریال لیسانسه ها+ فیلم
فصل آلبالو که میشه؛ بوی آلبالو پلو هم از تو آشپزخونه به مشام می رسه. آلبالو پلو یه غذای پرطرفدار و خوشمزست که اصالتا برای شیرازه. این غذا بیشتر تو فصل آلبالو طبخ میشه اما اگر آلبالو ها رو فریز کنید؛ همه فصل ها می تونید این غذای خوشمزه رو نوش جا کنید. برای اینکه روش تهیه یه آلبالو پلو منحصر به فرد رو یاد بگیرید با ما همراه باشید.
طرز تهیه آلبالو پلو
مواد لازم
پیاز | ۱ عدد |
برنج | ۴ پیمانه |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آلبالوی تازه | ۵۰۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
چیکن استراگانف رو بدون خامه و رژیمی
روش تهیه
-
ابتدا آلبالو ها را تمیز می شوییم و هسته های آن ها بیرون می آوریم و در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود و بعد شکر را به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد از روی حرارت بر می داریم و از یک صافی آلبالو ها را رد می کنیم و آب آن را مجددا می گذاریم روی حرارت تا غلیظ تر شود و برای شربت از آن استفاده کنیم.
-
سپس پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و رنده ریز می کنیم و آب آن را خوب می گیریم و به گوشت چرخ کرده می افزاییم و کمی نمک،فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت و پیاز می ریزیم و خوب آن ها را ورز می دهیم تا ادویه ها به خورد گوشت برود و کمی از مواد گوشت بر می داریم و بشکل کوفته قلقلی به آن شکل می دهیم (شبیه یک دایره) تمام مواد را به همین صورت آماده می کنیم.
-
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم تا داغ شود و کوفته ها را در آن قرار می دهیم تا سرخ شوند.کوفته ها را در روغن می چرخانیم تا همه طرف آن ها سرخ شود. پس از سرخ شدن کوفته ها آن ها را کنار می گذاریم.
-
در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک روی ان می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید و زمانیکه آب جوش امد برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم ابتدا که برنج را اضافه می کنیم آب از جوش می افتد مجددا اما به جوش می آید. برنج را یک هم می زنیم و دیگر به آن دست نمی زنیم تا ۵ دقیقه بعد مقداری از برنج را از آب بیرون می آوریم و زیر دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج نرم بود ولی مغز آن سفت بود زمان آب کشیدن برنج است.قابلمه برنج را از روی شعله بر می داریم و برنج را در آبکش می ریزیم و کمی آب سرد روی ان می گیریم. قابلمه ای که برای پخت آلبالو پلو انتخاب کرده ایم را روی حرارت می گذاریم و کف آن روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید کف آن نان لواش یا سیب زمینی حلقه شده یا هر چیز دیگری برای ته دیگ می چینیم.
آموزش روش تهیه بورک مرغ و قارچ
-
و کمی از برنج را کف قابلمه می ریزیم و کمی از کوفته ها و آلبالو رری ان می ریزیم و مجددا لایه بعدی برنج و کوفه و آلبالو می ریزیم تا موادمان تمام شود و نصف لیوان از شربت آلبالو و ۱ قاشق غذاخوری روغن روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار بپیچد و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا آلبالو پلو پخته شود. آلبالو پلو آماده شده را در دیس می کشیم و با آلبالو و کوفته آن را تزئین می کنیم
نکات تهیه آلبالو پلو
اگر برای مهمانی و مراسم خود تصمیم به تهیه آلبالو پلو گرفتید و آلبالو در دسترس نبود می توانید از مربای آلبالو استفاده کنید به این شکل که در زمان آبکشی برنج یک لایه برنج یک لایه از مربای آلبالو بریزید و در پایان ابتدا برنج را در دیس بکشید و روی آن را گوشت کله گنجشکی یا چرخ کرده سرخ شده تزیین کنید
ارسال نظر