دسر ژله بستنی | روش تهیه دسر ژله بستنی
تو کمترین زمان یه دسر برای پذیرایی از مهمونا درست کن + روش تهیه دسر ژله بستنی
دسر ژله بستنی از اون دسرهای خنک و خوشمزه ایه که هم برای میان وعده مناسبه هم برای پذیرایی؛ اما درست کردنش قلق دراه که ما بهتون یاد می دیم.

پر بازدید
دسر ژله بستنی از دسرهای پرطرفدار هم برای پذیرایی و هم برای یه میان وعده مناسبه. دسر ژله بستنی رو می تونید به بچه ها بدید تا با خوردنش عاشقش بشن. حالا این دسر رو چطوری درست می کنند؟ ما بهتون میگیم. برای یادگیری روش تهیه دسر ژله بستنی با ما همراه باشید.
روش تهیه دسر ژله بستنی
مواد لازم
ژله با رنگ های مختلف | ۲ تا ۷ بسته |
بستنی وانیلی کوچک | ۱٫۵ عدد |
آب جوش | به مقدار لازم |
طرز تهیه
-
ابتدا بستنی وانیلی را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود. در ادامه باید مقداری آب در کتری بریزیم و روی حرارت متوسط قرار دهیم تا آب سریعتر جوش بیاید.
-
در این مرحله یک بسته از ژله ها را داخل یک کاسه فلزی مثل استیل می ریزیم و یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم. در ادامه کاسه را باید مانند روش بنماری روی بخار آب قرار دهیم، برای این منظور می توانیم کاسه را روی کتری یا سماور در حال جوش قرار دهیم.
-
در این مرحله پودر ژله را با یک قاشق کوچک خوب هم می زنیم تا به طور کامل در آب جوش حل شود و دیگر اثری از ذرات ژله باقی نماند. پس از اینکه ژله به طور کامل در آب جوش حل شد آنرا کنار می گذاریم تا هم دمای محیط شود.
-
پس از اینکه ژله با دمای محیط هماهنگ شد نیمی از بستنی وانیلی را به کاسه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا بستنی با ژله یکدست شود. حالا قالب مورد نظرمان را با کمی روغن چرب می کنیم سپس مخلوط ژله و بستنی را داخل قالب می ریزیم.
-
پس از اینکه ژله را در قالب ریختیم آنرا به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم ( هر چقدر دمای یخچال پایین تر باشد ژله سریعتر خودش را می گیرد ) تا خودش را بگیرد و ژله سفت شود. حالا مانند روش بالا ژله دوم را نیز درست کرده و با باقیمانده بستنی مخلوط می کنیم.
-
پس از اینکه ژله ای که داخل یخچال قرار دادیم خودش را گرفت باید ژله دوم را روی ان اضافه کنیم. نکته مهم در مورد ژله دوم این است که حتما اجازه دهید مخلوط ژله و بستنی کمی خنک شود سپس انرا روی ژله اول بریزید زیرا اگر داغ باشد ظاهر ژله ها خراب می شود.
-
نکته دیگر برای اضافه کردن ژله دوم این است که حتما ژله دوم را به صورت دورانی روی تمام سطح ژله اول بریزید و از ریختن ژله دوم از یک نقطه خودداری نمایید زیرا این کار ممکن است باعث خراب شدن سطح ژله اول شود که در نهایت ظاهر ژله شما را خراب می کند.
-
پس از اینکه ژله دوم را اضافه کردیم ظرف را مجددا در یخچال قرار می دهیم تا ژله دوم نیز خودش را بگیرد. اگر بخواهید ژله مجلسی تری داشته باشید می توانید لایه های بیشتری اضافه کنید تا ظاهر ژله شما زیباتر شود.
پاناکوتای انبه + فیلم طرز تهیه
-
پس از اینکه ژله به طور کامل خودش را گرفت آنرا روی یک ظرف مناسب مثل بشقاب یا دیس بر می گردانیم تا به صورت یکدست از قالب خارج شود. اگر قالب ژله را از قلب چرب کرده باشید ژله شما به راحتی از قالب خارج خواهد شد.
نکات تهیه ژله بستنی
-
به هیچ وجه بستنی را به ژله داغ اضافه نکنید و اجازه دهید مایع ژله خنک شود سپس بستنی را به آن اضافه کنید.
-
این نوع دسر را هم در لیوان و ظرف های سرو یک نفره می توانید بریزید و هم در قالب.
-
برای تزیین از انواع میوه ها، شکلات های تکه ای یا چیپس شکلاتی استفاده کنید.
ارسال نظر