شناسه خبر: ۲۰۲۹
لینک کوتاه کپی شد

کره بادام زمینی | روش تهیه کره بادام زمینی

با این رو روش که بهت یاد میدم می تونی تو خونه کره بادام زمینی درست کنی

کره بادام زمینی پر از فایده است و چی بهتر از این که این ماده غذایی خوشمزه رو خودتون درست کنید؟ با ما همراه باشید تا روش تهیه کره بادام زمینی رو بهتون بگیم.

کره بادام زمینی

پر بازدید

کره بادام زمینی از مواد غذایی پر خلاصیت و پرطرفداره. این ماده غذایی برای لاغر کردن مناسبه و اگر با عسل ترکیب بشه می تونه بهترین صبحانه باشه. شما می تونید تو برنامه غذایی تون کره بادام زمینی رو همراه با موز یا سیب نوش جان کنید. اما کره بادام زمینی تو خونه چطوری درست میشه؟ بهتون میگیم. 

روش تهیه کره بادام زمینی نوع یک

مواد لازم 

بادام زمینی خام ۳ فنجان
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین ( اختیاری) یک چهارم قاشق چای خوری
عصاره وانیل  یک دوم قاشق چای خوری
شربت افرا یا عسل ۲ قاشق غذاخور

روش تهیه

  • فر را از قبل بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. بادام را روی یک ورقه آلومینیومی بزرگ پخت و پز ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فر حرارت دهید تا خوب بو داده شود. سپس بادام زمینی را در گوشه ای بگذارید تا خنک شوند تا حدی که فقط اندکی گرم باشند. ۱۰ دقیقه برای این کار کافی است.

  • بادام زمینی را در یک مخلوط کن پر سرعت یا یک دستگاه غذاساز خانگی بریزید و تا زمانی که کاملا به صورت خامه ای در نیامده مخلوط کن را خاموش نکنید، سپس کمی مکث کنید تا بتوانید بادام زمینی چسبیده به دیواره های غذاساز را با کاردک جدا کنید. شاید این کار زمان ببرد و شما فکر کنید هرگز بادام زمینیتان به درستی مخلوط نمی شود اما بهتر است صبور باشید! به زودی بادام زمینی شما از یک توده  آرد مانند ، به یک توپ خمیری که در وسط دستگاه غذاساز شما قرار گرفته تبدیل خواهد شد، همچنان به مخلوط کردن بادام زمینی ادامه دهید و دست از کار نکشید تا زمانی که کاملا شکل خمیری و خامه ای به خود بگیرد و همان شکلی را به خود بگیرد که می خواهید.

کره بادام زمینی

  • اگر در طول مخلوط کردن، بادام زمینی شما بیش از حد داغ شد ، دستگاه را خاموش کنید و بگذارید مخلوطتتان چند دقیقه خنک شود. هنگامی که کره بادام شکل صاف و یکدست و خامه ای به خود گرفت (البته طول می کشد!) شما می توانید هر نوع افزودنی مورد نظر خود را به مخلوطتتان اضافه کنید.

  • شما می توانید علاوه بر نمک اندکی دارچین، انواع ادویه های مختلف و وانیل و / یا شربت افرا را به کره بادام زمینی خود اضافه کنید تا طعم خاص تری نسبت به فروشگاه ها داشته باشد. آنقدر مخلوط را هم بزنید تا ادویه های اضافه شده کاملا ترکیب شده و محو شوند.

فواید خوردن کره بادام زمینی

  • پس از اینکه مواد شکل خامه ای به خود گرفت؛ بگذارید کره بادام زمینی تان در دمای اتاق خنک شود ، سپس این مخلوط را به یک شیشه مرباخوری منتقل کنید و درب آن را بسته و با یک روبان تزئین نمایید. شما می توانید این کره را حداکثر تا ۲ هفته یا تا زمانی که نشانه هایی از خراب شدن را بر روی آن مشاهده کردید یا بوی آن در یخچال تغییر کرد در یخچال نگاه دارید.

روش تهیه کره بادام زمینی نوع دو

مواد لازم

  •  بادام‌زمینی: 500 گرم

  • پودر قند: 2 و نیم قاشق چای‌خوری

  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری (اگر بادام‌زمینی شما بدون نمک است)

  • روغن کنجد: 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

  •  ابتدا پوست بادام‌زمینی‌ها را جدا کنید. پوسته قهوه‌ای و نازکی که روی بادام‌زمینی کشیده شده باید کاملاً گرفته گردد. سپس بادام‌زمینی‌ها را روی شعله ملایم گاز و در یک ماهیتابه حرارت دهید تا به‌اصطلاح بوداده شوند و طعم و بوی خامی آن‌ها گرفته گردد. اگر بادام‌زمینی شما بوداده شده است این مرحله احتیاج نیست.

  • بادام‌زمینی‌ها را در غذا ساز یا میکسر بریزید و چند بار میکس کنید. چون بادام‌زمینی در غذا ساز یا میکسر خیلی زود داغ می‌گردد بین هر بار میکس کردن کمی به آن استراحت دهید. آن‌قدر باید بادام‌زمینی را میکس کنید تا کاملاً حالت خمیری و کره‌ای پیدا کند و روان گردد.

  • در اواسط میکس کردن پودر قند و نمک را هم اضافه کنید. برای درست کردن کره بادام‌زمینی به روغن احتیاجی ندارید چون خودش روغن می‌اندازد اما می‌توانید برای روان‌تر شدن آن 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد حین پالس کردن به آن اضافه کنید. بعد از چند بار پالس کردن کره بادام‌زمینی شما آماده است. کره بادام‌زمینی را در ظرف درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید

نکات تهیه کره بادام زمینی

  • در صورتی که برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند از عسل استفاده کنید در صورت نگهداری در یخچال هم حالت سفت خودش را مثل کره بادام زمینی بازاری حفظ می‌کند.

  • بادام زمینی‌ها را خوب تفت بدهید تا طعم کره بادام زمینی مطلوب شود. اگر بادام زمینی تفت داده شده هم می‌خرید پیشنهاد ما این است که کمی دیگر آن‌ها را روی گاز تفت دهید تا برشته شوند اما مراقب باشید نسوزند.

  • اگر بادام زمینی نمکی استفاده می‌کنید به کره بادام زمینی نمک اضافه نکنید.

  • برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند یا شکری که خوب آسیاب و لطیف شده از عسل، شیره انگور و خرما هم می‌توانید استفاده کنید اما در این صورت کره شما روان‌تر می‌شود و آن حالت سفتی را کمتر به خودش می‌گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر