شکلات صبحانه | روش تهیه شکلات صبحانه
شکلات صبحانه رو ساده و خامه ای درست کن | 2 طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی
بچه ها اغلب صبحونه مورد علاقه شون شکلات صبحانه است. اما ممکنه اگر از بیرون خریداری کنید سالم نباشه؛ واسه همین روش تهیه شکلات صبحانه خانگی رو بهتون یاد می دیم.

پر بازدید
- قسمت آخر سریال زخم کاری 2 رو از دست ندید + تیزر و لینک دانلود
- + این روزا هر جا میری این آهنگ های ناصر زینعلی پلی میشه + دانلود
- + به دنیا آمدن نوزادی که هم وزن یک سیب است + تصاویر
- + دانلود 8 آهنگی که معین زد رو از فرش به عرش رسوند + تصاویری از کودکی او
- + مهم ترین رازهای مریض نشدن تو روزهای سرد پاییزی
شکلات صبحانه از مواد غذایی دوست داشتنی برای صبحانه است. شکلات صبحانه تو انواع طعم و مارک های مختلف تو بازار فروخته میشه؛ اما خب از سالم بودنش نمیشه اطمینان داشت. برای همین ما بهتون روش تهیه شکلات صبحانه تو خونه رو یاد می دیم تا بی دغدغه این خوراکی خوشمزه رو نوش جان کنید.
شکلات صبحانه خامه ای
مواد لازم
خاک قند یا پودر شکر | 2 پیمانه |
شکلات شیری | ۱۵۰ گرم |
پودر کاکائو | چهار قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | دو عدد |
خامه | پنج قاشق غذاخوری |
کره (هم دمای محیط) | چهار قاشق غذاخوری |
فندق خرد شده | ۱۰۰ گرم |
روش تهیه
-
کره را در مخلوط کن با پودر کاکائو و پودر شکر بهخوبی ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. در ادامه فندق خرد شده و خامه را نیز اضافه کنید.
-
زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر خوب هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد. سپس آنها را به بقیه مواد بیافزایید.
-
شکلاتهای تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید و آنها را هم داخل مخلوط کن بریزد. مخلوط کن را روشن کنید و اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. در انتها شکلات صبحانه را در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای طرز تهیه شکلات صبحانه با آرد به 2 قاشق غذاخوری آرد نیاز دارید که باید آن را سه بار الک کرده و در مرحله اول با شکر مخلوط کنید.
شکلات صبحانه ساده
مواد لازم
پودر کاکائو | ۱ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
شیر | ۱ لیتر (۴ پیمانه) |
کره | ۵۰ گرم |
شکلات صبحانه
روش تهیه
-
ابتدا شکر را به همراه پودر کاکائو داخل یکی ظرف جادار می ریزیم و با قاشق چوبی به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم کاملا یکدست شوند. مخلوط کردن شکر و پودر کاکائو باعث می شود که زمانی که شکلات صبحانه اماده شد داخل آن گلوله ای به وجود نیاید.
-
پس از اینکه شکر و پودر کاکائو کاملا یکدست شدند، شیر را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و مواد را هم می زنیم تا اطراف شیر حباب بزند (نیازی نیست شیر به نقطه جوش برسد)
-
حرارت زیر ظرف باید کاملا ملایم باشد تا شیر نجوشد. مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکلات غلیظ شود و به غلظت مورد نظرمان برسد. برای اینکه شکلات به غلظت کافی برسد باید حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بماند.
-
برای اینکه شکلات ته نگیرد باید هر ۵ تا ۱۰ دقیقه یک بار آنرا هم بزنیم. زمانی که شکلات صبحانه به غلظت مورد نظرمان رسید کره را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کره به طور کامل حل شده و با دیگر مواد مخلوط شود.
-
پس از اینکه کره با مواد دیگر ترکیب شد ظرف حاوی شکلات صبحانه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود. حالا شکلات صبحانه سرد شده را در ظرف در بسته می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه شکلات صبحانه
-
توجه داشته باشید که منظور از پیمانه؛ لیوان دسته دار فرانسوی است.
-
به جای پودر کاکائو می توانید از پودر فندق استفاده کنید.
-
اگر دوست دارید مزه شکلات صبحانه تلخ باشد؛ از میزان شکر کاسته و به کاکائو اضافه کنید.
ارسال نظر