شناسه خبر: ۲۱۱۹
لینک کوتاه کپی شد

چای به | خواص چای به | طرز تهیه چای به

چای به؛ یه چای خوش بو و خوش طعم | همه چیز درباره چای به

چای به رو به سفره صبحانه تون اضافه کنید. تا صبحا بوی خوبش فضای خونه تون رو معطر کنه. برای یادگیری روش تهیه چای به با ما همراه باشید.

چای به

پر بازدید

اگر که چای سیاه معمولی رو دوست ندارید؛ پیشنهاد ما به شما نوشیدن چای به هست. چای به هم خوش عطره هم خواص زیادی داره که با نوشیدنش می تونید هم آرامش بگیرید و هم از مضرات نوشیدن چای سیاه دور بمونید. این مطلب روش درست کردن چای به و فواید اونو بهتون توضیح میده. 

روش درست کردن چای به

مواد لازم

به ۴ عدد
نبات یا شکر به مقدار دلخواه

طرز تهیه

  • برای تهیه این چای بهتر است از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده شود. ابتدا چند عدد به با کیفیت را می شوییم، سپس از وسط نصف می کنیم و هسته های میوه ها را خارج می کنیم و با پوست آنها را رنده می کنیم.

  • با رنده درشت رنده کنید تا چای به شما ظاهر زیباتری داشته باشد. پس از اینکه کار رنده کردن میوه به، به پایان رسید آنرا داخل یک سینی بزرگ می ریزیم و به مدت ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند.

  • خشک کردن میوه به را می توانید مانند میوه خشک (روش درست کردن میوه خشک) با دمای پایین فر هم انجام دهید که زمان کمتری نیاز دارد. پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن شد آنها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

روش تمیز کردن نعنا و خواص آن + فیلم

  • حالا روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره شود. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که به های رنده شده را نسوزانید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادنف مجددا به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.

  • حالا صبر می کنیم تا به ها خنک و کاملا خشک شوند، سپس انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری می کنیم. برای دم کردن چای به مانند چای معمولی اقدام می کنیم و انار به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می کنیم.

چای به

خواص چای به

  • تسکین علائم آلرژی

  • کمک به بهبود سلامت چشم

  • مفید برای کبد

  • خواص ضد ویروسی

  • خواص آنتی اکسیدانی بالا

  • درمان زخم معده

  • کمک به کاهش وزن

  • کاهش استرس

  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان

باید و نبایدهای نوشیدن چای سبز

  • مفید برای سیستم قلبی عروقی

  • خاصیت ضد التهابی

در نوشیدن چای به توجه داشته باشید که چون دارای مزاج گرم است، مصرف زیاد آن به گرم مزاجان توصیه نمی‎شود. دانه به سمی است و نباید در تهیه دمنوش از دانه استفاده شود. در دوران بارداری با نظر پزشک مصرف شود. چای به و سیب ممکن است در موراد خاصی باعث حساسیت در فرد شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر