شناسه خبر: ۲۱۲۴
لینک کوتاه کپی شد

لوبیا پلو | لوبیا پلو با مرغ

این مدل لوبیا پلو رو فقط واسه مهموناتون درست کن + روش تهیه لوبیا پلو با مرغ

لوبیا پلو رو هم با گوشت میشه درست کرد و هم بدون گوشت. حتی می تونید لوبیا پلو رو با مرغ درست کنید؛ چطوری؟ ما بهتون میگیم.

لوبیا پلو

پر بازدید

لوبیا پلو تو دسته غذاهای پرطرفدار ایرانی هست. لوبیا پلو حتی یه غذای مجلسی هم به حساب میاد و می تونید برای مهمونی هاتون درستش کنید تا حسابی دل مهمونا رو ببرید. این مطلب روش تهیه لوبیا پلو با مرغ رو بهتون یاد میده تا ساده و بی هزینه، عطر لوبیا پلو تو خونه تون بپیچه.

روش تهیه لوبیا پلو

مواد لازم

برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی
روغن مایع، زردچوبه و پودر دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه

  • برای تهیه لوبیا پلو با مرغ خوشمزه ابتدای کار پوست یکی از پیازها را جدا می کنیم، سپس به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به همراه سینه مرغ درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و به اندازه کافی آب به قابلمه اضافه می کنیم.

  • حالا مقداری نمک و زردچوبه به سینه مرغ اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم سینه مرغ درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه لوبیا سبز را می شوییم و به اندازه دلخواه خرد می کنیم.

روش تهیه خفن ترین آلبالو پلو شیرازی 

  • در این مرحله زمانی که سینه مرغ کاملا پخته شد آن را از قابلمه خارج می کنیم، سپس ریش ریش می کنیم. در ادامه پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

  • حالا پیاز را درون تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه لوبیا سبز را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

  • در این مرحله سینه مرغ ریش ریش شده را به همراه زعفران به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سینه مرغ سرخ شود. در ادامه تمام مواد را یک طرف تابه هدایت می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم

لوبیا پلو

  • حالا زمانی که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ آن باز شد، مواد را با هم مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب جوش به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

  • در این مرحله یک قابلمه مناسب حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس ۱ تا ۲ قاشق چایخوری نمک به آب درون قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد و پس از آن برنج را می شوییم و به قابلمه می افزاییم.

  • حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود، زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس برنج را آبکشی می کنیم.

  • در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم. در ادامه یک لایه برنج درون قابلمه می ریزیم و مقداری از مواد و پودر دارچین به صورت پخش روی برنج می ریزیم.

  • حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار داده و آنرا روی شعله پخش کن می گذاریم.

  • در نهایت جازه می دهیم لوبیا پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. در ادامه پس از گذشت این زمان پلو را درون قابلمه مخلوط می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

نکات تهیه لوبیا پلو

  • مواد لازم ذکر شده برای 4 نفر مناسبه.

  • به دلخواه برای خوش عطر و بو شدن در انتها می توانید چند برگ گل محمدی روی لوبیا بریزید. حتی می تونید برگ گل محمدی رو پودر کنید و از پودرش استفاده کنید.

  • استفاده از رب و گوجه فرنگی در لوبیا به خوش رنگ شدن آن کمک می کند.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر