میرزا قاسمی | طرز تهیه میرزا قاسمی
این مدل میرزا قاسمی با بادمجان کبابی درست میشه + روش تهیه
میرزا قاسمی از غذاهای پرطرفداره که متعلق ناحیه شمال کشوره. اما درست کردن میرزا قاسمی قلق داره که ما بهتون یاد میدیم.

پر بازدید
میرزا قاسمی از غذاهای پرطرفدار ایرانیه که اصالتا به شمال کشور و گیلان تعلق داره. میرزا قاسمی با بادمجان درست میشه اما روش های تهیه متفاوتی داره که ما اینجا اصلی ترین روش تهیه میرزا قاسمی را به شما آموزش می دیم.
روش تهیه میرزا قاسمی
مواد لازم
-
بادمجان بزرگ : ۵ عدد
-
گوجهفرنگی : ۳ عدد
-
رب گوجه (اختیاری) : ۱ قاشق غذاخوری
-
تخممرغ : ۱ قاشق غذاخوری
-
سیر : ۴ حبه
-
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
-
فلفل: ۱/۲ قاشق چایخوری
-
نمک: ۱ قاشق چایخوری
- روغن
طرز تهیه
-
بادمجانها را در فر گریل یا روی اجاق گاز کباب کنید.
-
پوست بادمجانها را بگیرید و سر آنها را بزنید.
-
بادمجانها را با چنگال له کنید یا با چاقو، ریز خرد کنید.
-
حبههای سیر را له یا بهصورت ریز خرد کنید.
-
گوجهفرنگی را در مخلوطکن پوره کنید.
-
تابه را گرم و روغن را اضافه کنید.
-
سیر را تفت دهید تا طلایی شود.
-
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
-
بادمجانهای لهشده را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
-
گوجهفرنگی پورهشده و رب گوجه را اضافه کنید.
-
روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید.
-
تخممرغ ها را به مواد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
-
چند دقیقه دیگر هم مواد را بپزید.
نکات تهیه میرزا قاسمی
-
زمان پخت این غذا 40 دقیقه است.
-
مواد ذکر شده برای چهار نفر است.
-
شما می تونید به مواد میرزا قاسمی گردو تفت داده شده اضافه کنید.
ارسال نظر