شناسه خبر: ۲۱۵۹
لینک کوتاه کپی شد

پای گوشت | روش تهیه پای گوشت

پای گوشت؛ یک غذای خاص برای مهمان های خاص | طرز تهیه پای گوشت با تمام نکات

پای گوشت یه غذای خوشمزه است که مورد پسند بیشتر سلیقه هاست. ما بهتون روش تهیه پای گوشت رو آموزش می دیم تا یه غذای خاص و جدید رو امتحان کنید.

پای گوشت

پر بازدید

پای گوشت رو می تونید هم برای ناهار سرو کنید و هم برای شام. پای گوشت به خاطر موادش و ظاهر قشنگ و اشتهاآورش، حتما مورد پسند خیلیاست و اکثرا دوسش دارند. این مطلب روش تهیه پای گوشت رو بهتون آموزش میده؛ با ما همراه باشید و امیدواریم که از این غذای خوشمزه لذت ببرید. 

مواد لازم برای تهیه پای گوشت

  • آرد : ۴ پیمانه

  • شکر : ۱ قاشق غذاخوری 

  • کره : ۲۵۰ گرم

  • نمک : ۱ قاشق چایخوری 

  • آب یا شیر : ۱ پیمانه

مواد میانی

  • گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم

  • پیاز : ۱ عدد

  • سیر : ۲حبه

  • رب : ۳ قاشق غذاخوری

  • نمک ، فلفل(قرمز،سیاه) ،پاپریکا،آویشن ، کمی زنجبیل

 

پای گوشت

روش تهیه پیتزا با نان لواش

طرز تهیه پای گوشت

  • آرد و شکر و نمک رو به همراه کره سرد و خرد شده در یک کاسه بریزید و با سر انگشت با هم مخلوط کنید تا کره با مواد ترکیب بشه و شبیه به بیسکویت خرد شده بشه.

  • در چند مرحله آب یا شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه. و در آخر به مدت ۱ ساعت در یخچال بذارید استراحت کنه.

برای مواد میانی 

  • پیاز هارو نگینی خرد کنید و به همراه سیر خرد شده در یک ماهیتابه به همراه زردچوبه تفت بدید تا نرم بشه و بعد گوشت رو به پیاز اضافه کنید و با هم کمی تفت بدید.

  • بعد از تفت دادن رب رو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید  و  همه ادویه هارو اضافه کنید و بذارید چند دقیقه با هم تفت بخورن و بعد خاموش کنید.

  • بعد از استراحت خمیر اون رو از یخچال خارج کنید و به دو نیم تقسیم کنید و نصف خمیر رو کف سینی فر یا ظرف مورد نظرتون پهن کنید و موادی که آماده کردید رو روی خمیر بذارید و بعد لایه دوم خمیر رو روش قرار بدید، شکل قرار دادن خمیر توی لایه دوم به سلیقه خودتون بستگی داره.

  • روش رو زرده تخم مرغ یا شیر بمالید تا طلایی و خوش رنگ بشه و بذارید در فر با دمای ۱۸۰ و اجازه بدید که روش طلایی بشه و بعد از فرخارج کنید.

روش پخت کتلت هندی با سیب زمینی

نکات تهیه پای گوشت

  • برای مواد میانی از هر چیزی میتونید استفاده کنید به دلخواه. (توجه داشته باشید؛ در صورتیکه دوست دارید از مرغ استفاده کنید، بهتره مرغ رو از قبل با دارچین و پیاز پخته و ریش ریش کنید)

  • به سلیقه خودتون قارچ و فلفل و ... اضافه کنید.

  • اگر طلایی شدن روش براتون مهم نیست میتونید رومال حذف کنید.

  • به جای گوشت میتونید سویا استفاده کنید.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر