کیک صبحانه | روش تهیه کیک صبحانه
اگه کیک صبحانه رو این مدلی درست کنی؛ انگاری از قنادی خریدی + روش تهیه
کیک صبحانه رو اگر درست کنید هم می تونید چند روز نگهش دارید و هم با هرچی که دوست دارید؛ سرو کنی. با ما همراه باشید تا روش تهیه رو بهتون بگیم.

پر بازدید
کیک صبحانه می تونه یه گزینه خیلی خوب برای صبحانه باشه. اگر بچه هاتون به این وعده غذایی علاقه ندارند حتما با درست کردن این کیک صبحانه؛ ترغیب به صبحانه خوردن میشن. اما کیک صبحانه رو چطوری درست کنیم تا هم سریع آماده بشه هم تقریبا رژیمی باشه؟ با ما همراه باشید.
روش تهیه کیک صبحانه
مواد لازم
-
آرد : ۳۰۰ گرم
-
پودر قند : ۱۸۰ گرم
-
شیر : ۱۰۰ گرم
-
پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
-
کره : ۲۰۰ گرم
-
ماست ترجیحا پر چرب : ۵۰ گرم
-
تخم مرغ : ۴ عدد
-
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
-
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
-
پرک بادوم یا مغز تخمه یا فندق
دستور تهیه
-
کره هم دمای محیط رو به همراه پودر قند با همزن بزنید تا یکدست و کمی کرمی بشه و بعد بهش وانیل و تخم مرغ هارو اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست بشه.
-
شیر و ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید و آرد و بکینگ پودر الک شده رو در دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید .
-
کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید ۲/۳ از مواد رو بریزید توی قالب و روی باقی مواد پودر کاکائو الک کنید و خوب مخلوط کنید و به شکل دلخواه روی باقی مواد بریزید و در اگر تمایل داشتید روش مغزهای مختلف بپاشید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه با فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزه.
نکات تهیه کیک صبحانه
-
می تونید از پودر قند کمتری استفاده کنید.
-
این کیک خوشمزه رو با شکلات صبحانه، مربا و یا عسل سرو کنید.
ارسال نظر