کیک آلو | طرز تهیه کیک آلو
دلت یک کیک متفاوت با مزه ترش و شیرین میخواد؟ | طرز تهیه کیک آلو خوشمزه و خاص + فیلم
تا تابستون تموم نشده از میوه هاش استفاده کن و این کیک آلو سیاه به شدت خوشمزه رو درست کن و لذت ببر!

پر بازدید
کیک آلو سیاه یکی از خوشمزه ترین کیک های تابستونی هست که میتونید درست کنید. بهتره تا تابستون تموم نشده و فصل میوه های تابستونی هست این کیک آلو رو درست کنید و از مزش لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کیک آلو سیاه خوشمزه رو کامل آموزش دادیم.
مواد لازم کیک آلو
- کره : 100 گرم (به دمای محیط باشد)
- شکر : 2/1 پیمانه
- تخم مرغ : 1 عدد
- آرد : 200 گرم
- بیکینگ پودر : 2/1 قاشق چایخوری
- شیر: 4/1 لیوان
- آلو سیاه : به تعداد مورد نیاز
ویدئو طرز تهیه کیک آلو
طرز تهیه آسان و سریع چیز کیک گیلاس بدون نیاز به قالب مخصوص!
مراحل تهیه کیک آلوی خوشمزه و متفاوت
- ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید. آلوها را از وسط نصف کرده و هسته های آن ها را جدا کنید.
- قالب را چرب نموده و کمی آرد بپاشید، فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روش کنید تا گرم شود.
- کاسه بزرگی بردارید و کره و شکر را داخل آن برزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
- حالا تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
- در ادامه آرد و شیر را به تدریج اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
- مایه کیک را داخل قالب بریزید و آلوها را روی آن بچینید و برای 50 دقیقه در فر بپزید.
ارسال نظر