شناسه خبر: ۲۲۹۳
لینک کوتاه کپی شد

آلو بخارا | طرز تهیه آلو بخارا | روش تبدیل آلو زرد به آلو بخارا

با این روش به راحتی آلو بخارا گوشتی و خوشمزه درست کن + فیلم

آلو بخارا یکی از خوشمزه ترین نوع آلو خشک هایی است که در بازار موجوده و استفاده زیادی در انواع غذا و خورشت برامون داره. در ادامه روشی رو یاد میدیم که به سادگی خودتون آلو بخارا درست کنید.

آلو بخارا

پر بازدید

آلو بخارا رو هر جا که ببینیم به سادگی نمیتونیم ازش رد شیم. ولی باید بدونید که خیلی راحت شما تو خونه میتونید یه آلو بخارا به روش بازاری و با کیفیت درست کنید. در ادامه طرز تهیه آلو بخارا رو کامل براتون توضیح دادیم. مطمئنم که نمیزارید به خورشت برسه و خالی خالی خورده میشه!

طرز تهیه آلو بخارا خوشمزه و باکیفیت

اول آب دهنتو قورت بدید بعد این لواشک آلبالو خوشمزه رو درست کنید!

طرز تهیه آلو بخارا خوشمزه و خوشرنگ

  • آلوها رو بشورین. از آلوهای زردی که کشیده تر هستند استفاده کنید.
  • داخل آب جوش نصف پیمانه شکر و یک پیمانه سرکه بریزین.
  • آلوها رو بریزین داخل آب جوش و اجازه بدین پوست روشون ترک بخوره.
  • آلوها رو پوست بگیرین و داخل سینی که نایلون انداختین یا روی سبد بچینید.
  • روی آلوها نمک بریزید.
  • 2-3 رو داخل آفتاب قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  • داخل پلاستیک زیپ دار بریزید.

خشک کردن آلو بخارا توسط دستگاه خشک کن

از عالی‌ترین و منحصر به فردترین روش‌ها برای خشک کردن آلو بخارا از طریق دستگاه‌های خشک کنی که مخصوص آلو است، می‌باشد. این نمونه از دستگاه میوه خشک کن در سایزها و انواع مختلفی در بازار موجود است که البته بسته به نوع و میزان آلوها را خشک می‌کند.

هر چه مقدار آلوها بیشتر باشد باید از دستگاه‌های خشک کن در سایزهای بزرگ‌تر استفاده کنید. البته از دیگر قابلیت‌های این دستگاه‌ها که مجهز به تنظیم درجه دما می‌شود و همچنین از یک محفظه برای به وجود دود گوگرد استفاده کنید.

دستگاه‌های خشک کردن آلو به صورت‌های گازی، برقی و نفتی در بازار موجود است. استفاده کردن از دستگاه‌های تولید آلو این مزیت را دارند که می‌توان حجم بسیاری از میوه‌ها را در مدت زمان کوتاه‌تری و در حجم بالایی خشک کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر