خورشت کرفس | طرز تهیه خورشت کرفس
اگه خورشت کرفس دوست نداری این روش رو امتحان کن | روش تهیه خورشت کرفش
نظرتون با خورشت کرفس برای ناهار چیه؟ با ما همراه باشید تا این غذای خوشمزه و خفن رو درست کنیم.

پر بازدید
- دکور منزل با وسایل چوبی که هیچوقت از مد نمی افته + تصاویر
- + مونا مهرجویی با این نوشته زیبا تولد پدرش را تبریک گفت!
- + (ویدیو) عمیق ترین رابطه عاشقانه جهان از زبان مجتبی شکوری
- + سلیقت هر چی که باشه اینجا طرح ناخن شب یلداتو پیدا میکنی + عکس
- + ایده این زوج های ایرانی حرف نداره! | تصاویر خلاقانه ترین ماشین عروس های ایرانی
کمتر کسی پیدا میشه که خورشت کرفس جز غذاهای موردعلاقش باشه. خورشت کرفس رو هم با مرغ می تونید درست کنید و هم با گوشت خورشتی. تو این خبر طرز این نوع غذای خوشمزه رو با گوشت بهتون یاد میدیم تا عاشقش بشین. این مدلی دیگه خورشت کرفس رو از لیست غذاهاتون خط نمی زنین. با ما همراه باشین.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
گوشت | 400 گرم |
جعفری | 100 گرم |
نعنا | 50 گرم |
کرفس | 300 الی 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
آبلیمو یا آبغوره | به اندازه دلخواه |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
زرد چوبه | 1/3 قاشق چای خوری |
روش تهیه خورشت کرفش
-
یه قابلمه مناسب انتخاب کنید و با یه مقدار روغن شروع به سرخ کردن پیازها کرده تا زمانی که رنگشون عوض بشه. در ادامه هم زردچوبه اظافه کنید و هم بزنید.
-
حالا گوشت خورشتی رو که متوسط خورد کردید، داخل قابلمه بریزید و هم بزنید که با پیاز و زرد چوبه یکدست بشه. بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، کرفس تفت خورده رو اظافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. یادتون باشه که ساقه کرفس رو زیادی تفت ندید.
-
برای ادامه نحوه پختن خورش کرفس به قابلمه آب اظافه کنید. اندازه آب هم نه باید زیاد باشه که خورشت آبکی بشه و نه کم باشه. حدود 2 الی 3 لیوان کافیه. در ادامه هم درب قابلمه رو ببندید و اجازه بدید که گوشت و بقیه مواد تا حدود 1.30 دقیقه به خوبی پخته بشن.
-
نعنا و جعفری رو اگه از قبل آماده نکردید، بهتره بدونید که الان بهترین موقع خورد کردن و تفت دادنه و اگه تمایل داشتید 50 گرم برگ کرفس رو با مخلوط نعنا جعفری تفت بدید. فراموش نکنید که زیاد سرخ کردن باعث تلخ شدن نعنا میشه. در همینن حین اگه خواستید داخل خورش لیمو عمانی بریزید، اون رو سوراخ کرده و داخل لیوان آب بندازید.
-
همونطور که داریم روند پختن خورشت خوشمزه کرفس رو ادامه میدیم، بعد از گذشتن 1 ساعت از پختن گوشت سبزیهای تفت داده شده رو به مواد اظافه کنید و یه بار هم بزنید که به خوبی مخلوط بشن و دوباره درب قابلمه رو ببندید که به خوبی خورشت جا بیوفته.
-
حالا گوشتی که به خوبی پخته و نرم شده، لیمو عمانی یا آبغوره، یا آبلیمو، رو به همراه فلفل و نمک رو به اندازه دلخواه به خورشت اظافه کنید و درب قابلمه رو نیمه باز بزارید که با حرارت ملایم خورشت کرفس به خوبی جا بیوفته و آب اظافی خورش گرفته بشه که هم خوشطعم باشه و هم به زیبایی سفره شما کمک کنه.
روش تهیه هویج پلو با تمامی نکات
نکات تهیه خورشت کرفش
-
برای تهیه خورشت کرفس بهتره که قبل از شروع آشپزی کرفس رو به اندازههای کوچیک خورد کنید و یه مقدار تفت بدید که اندازش تغییر کنه و رنگش عوض بشه. یادتون باشه که نباید خیلی زیاد سرخ بشه. در ادامه هم اگه نعنا و جعفری سرخ کرده داشتید استفاده کنید، در غیر این صورت نعنا و جعفری رو تفت بدید اما نه در حدی که نعنا تلخ بشه.
-
برای بهتر جا افتادن خورش کرفس، اجازه بدید که با حرارت ملایم روند پختن رو طی کنه.
-
سعی کنید تکههای گوشت رو نه زیاد ریز و نه خیلی درشت خورد کنید. و اگه گوشت رو زیاد سرخ کنید سفت میشه.
ارسال نظر