روانشناسی رنگ | روانشناسی رنگ طوسی | روانشناسی رنگ طوسی در کوراسیون
تو دکوراسیون خونه، طوسی رو با چه رنگ هایی ست کنیم؟ | روانشناسی رنگ طوسی
علمی که درباره تاثیر رنگ ها بر رفتار انسان مطالعه میکند؛ روانشناسی رنگ ها است. در این خبر تاثیر رنگ طوسی برای دکوراسیون خانه را گفته ایم. با ما همراه باشید.

پر بازدید
- خاطره انگیزترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کنین
- + عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
- + جدیدترین قیمت گوشی از برندهای مختلف در بازار ایران | قیمت گوشی در 2 مهر 1402
- + کدوم یکی از این آقایون تنها زندگی میکنه؟! | تست هوش + پاسخ
- + امیرعلی نبویان چرا در بازی پدرخوانده به فرزاد فرخ توهین کرد؟ + فیلم
این روزها روانشناسی رنگ اهمیت زیادی در بررسی رفتار انسان ها پیدا کرده است. روانشناسی رنگ حتی از نظر پزشکی و روان پزشکی تایید شده است و اکثر افراد در جامعه علمی بر این باورند که قدرت تاثیر رنگ ها بر روان انسان ها را نباید نادیده گرفت. این خبر تاثیر روانشناسی رنگ طوسی در دکوراسیون خانه را بررسی می کند.
روانشناسی رنگ طوسی
رنگ طوسی یا همان خاکستری که طیف آن میان دو رنگ سیاه و سفید قرر دارد، از لحاظ عمومی و روانشناسی برای حالت غم، اندوه، بدبینی، بی طرفی و افسردگی بکار می رود. ولی می تواند رنگ خاکستری یا همان طوسی را نماد هوش و عقل دانست زیرا مغز انسان نیز از ماده ی خاکستری رنگ تشکیل شده است. همچنین از آنجائیی که این رنگ بین دو طیف سیاه و سفید قرار دارد، می توان آنرا نشان سازش دانست. از لحاظ روانشناسی رنگ خاکستری در بعضی از مکان ها نماد اعتماد و اطمینان، آرامش و صرفه جویی می باشد.
این رنگ به دلیل خنثی بودن و بین دو رنگ با ساز مخالف ( سفید و سیاه) قرار دارد باعث برقراری ارتباط بین ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه می شود. و همچنین باعث می شود افراد درونگراا، زیرک، محترم، مسلط به خود، با وقار، با اعتماد به نفس و استقلال شخصیتی بالا و رسمی به نظر برسند.
رنگ طوسی یا خاکستری خود طیف های مختلفی مانند، نقره ای، تیره و روشن، سربی معمولی و تیره و دودی تشکیل می شوند.
برای دکوراسیون بهتر است رنگ طوسی با چه رنگ هایی ترکیب شود؟
از آنجا که رنگ طوسی ترکیبی از خاکستری، که یک رنگ خنثی است با مقدار کمی آبی میباشد، پس شناختن رنگهای مکمل این دو رنگ برای ما کمک کننده است. مکمل رنگ آبی، زرد است و رنگ خاکستری هم به دلیل خنثی بودن، مکمل خاصی ندارد؛ بلکه با تعداد زیادی از رنگها به خوبی کنتراست ایجاد کرده و ست میشود.
پس رنگ طوسی نیز با دستهای از رنگها مکمل میشود که از بین آنها رنگهای اصلی مانند زرد و قرمز و رنگهای دیگر مانند صورتی و نارنجی، بهترین انتخاب هستند. در واقع از آنجا که طوسی یک رنگ نسبتا سرد است، به خوبی میتواند در کنار رنگهای گرم قرار گرفته و هارمونی زیبایی از رنگها را به نمایش بگذارد. طوسی حتی با رنگ های سیاه و سفید هم به خوبی ست شده و ترکیب زیبایی را در دکوراسیون خانه ایجاد میکند.
طوسی و سفید
-
یکی از بهترین ترکیب ها هنگام ترکیب مبلمان طوسی و سفید این است که فضایی آرام همراه با ظرافت و جذابیت به شما می دهد، اما متوجه شدیم که باید به مبلمان سفید خانه خود تکیه کنید.
-
طوسی و سفید مکان را خنک می کند، بنابراین توصیه می شود از رنگ گرم دیگری مثل نارنجی به عنوان مکمل رنگ طوسی استفاده کنید که می تواند در نقاشی های دیواری، واحدهای نورپردازی یا فرش باشد.
طوسی و زرد
-
زرد رنگی شاد است و مکمل رنگ طوسی محسوب میشود و باید با این رنگ ترکیب شود.
-
می توانید مبلمان زرد و طوسی را با هم ترکیب کنید و رنگ دیگری را در این بین اضافه کنید.
-
زرد به عنوان مکمل رنگ طوسی در دکوراسیون اتاق خواب کودک هم بسیار محبوب است.
اصول دکوراسیون آشپزخانه کوچک + فیلم
طوسی و آبی
-
ترکیب طوسی و آبی فضایی از انرژی مثبت ایجاد می کند. به عنوان مثال، اگر یک مبل آبی با یک اتاق جفت شود، دیوارها طوسی خاموش می شوند. این یک ترکیب خنک و مد روز خواهد بود، به خصوص اگر رنگ گرم دیگری به آن اضافه کنید.
طوسی و سبز
-
بهتر است بدانید ترکیب رنگ طوسی با سبز روشن رایج نیست. همچنین رنگ طوسی تیره با سبز تیره هم حس افسردگی میدهد. بنابراین بهترین ست رنگ طوسی با سبز زمانی ایجاد میشود که سبز لجنی با طوسی روشن ست شده باشد
طوسی و بنفش
-
استفاده از صندلی و مبلمان بنفش در کنار دیوارهای طوسی می باشد. علاوه براین، می توان این عکس آن را نیز انتخاب کرد؛ یعنی دیوارهای بنفش و مبلمان بنفش!
-
از دیگر ایده ها در دکوراسیون داخلی بنفش و طوسی، استفاده از کفپوش و فرش و موکت هایی با همین ترکیب رنگ می باشد. این انتخاب برای افرادی مناسب است که ترجیح می دهند از بنفش یا طوسی به مقدار کم در سالن پذیرایی با اتاق نشیمن استفاده کنند.
ارسال نظر