بادمجان | نگهداری از بادمجان
با این ترفند بادمجان رو از پلاسیدگی نجات بده! + فیلم
تو این خبر بهتون گفتیم اگر بادمجان پلاسیده شد چیکار کنیم که مثل روز اول و موقع خرید بشه. با ما همراه باشید.

پر بازدید
تابستونه و فصل بادمجان. این روزها هم ممکنه بخرینش و تو غذاهاتون استفاده کنین و هم اینکه فریز کنین. اما خب بادمجان اگر زیاد و طولانی مدت تو یخچال بمونه ممکنه پلاسیده بشه. چیکار کنیم که پلاسیدگی بادمجان رفع بشه و مثل روز اولش شه؟ با ما همراه باشین تا بهتون بگیم.
ویدیوی رفع پلاسیدگی بادمجان
ساده و کم هزینه تلخی بادمجان رو بگیر
چگونه از بادمجان نگهداری کنیم تا پلاسیده نشود؟
بادمجان نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد و در عوض باید در اتاقی با دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود. شرایط ایده آل میتواند مکانهایی مانند داخل کابینتها، زیرزمین و سایر مناطق با دمای پایین باشند. بادمجان به مدت چهار روز کیفیت خود را حفظ میکند. اگر بادمجانها را در ظرف قابل تهویه قرار دهید، ممکن است تا یک هفته در یخچال دوام بیاورند.
اما باید بدانید مکان ایده آل برای نگهداری بادمجان در یخچال نیست! بلکه در دمای اتاق است زیرا این امکان را به بادمجانها میدهد تا کیفیت خود را برای مدت طولانی تری حفظ کنند. بادمجان باید در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود و پس از برداشت از مزرعه یا خرید از فروشگاه در اسرع وقت استفاده شود. ممکن است بادمجانها را در ظرفی قرار دهید که دارای تهویه باشد اما باید از قرار دادن آنها در کیسه پلاستیکی خودداری کنید زیرا این کار خراب شدن آنها را تسریع میبخشد.
ارسال نظر