شناسه خبر: ۲۴۸۶
لینک کوتاه کپی شد

نان روغنی | روش تهیه نان روغنی

واسه صبحانه امروز؛ تنها با سه قلم مواد، نان روغنی کرمانشاهی بپز + طرز تهیه

نان روغنی یه نوع نان سنتی کرمانشاهیه که خیلی طرفدار داره و خوشمزست. چطوری درست میشه؟ ما بهتون آموزش میدیم.

نان روغنی

پر بازدید

نان روغنی یه نوع نانه که برای نواحی کرمانشاه است و جز نان های سنتی این شهر و سوغاتش به حساب میاد. روش تهیه نان روغنی خیلی آسونه و با مواد اولیه ی کم، خیلی سریع و آسون می تونید این نان رو بپزید. برای اینکه یاد بگیرید چطوری میشه نان روغنی رو تهیه کرد با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای تهیه نان روغنی

  • خمیر نانوایی: 1 چانه

  • روغن حیوانی یا مایع : به مقدار لازم

  • پودر قند: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان خرمایی خانگی

 

نان روغنی

روش تهیه نان روغنی

  • ابتدا خمیر نانوایی رو روی یه سطح صاف مثل تخته پهن می کنیم و آن را صاف می کنیم و مثل دایره ای اندازه کف دست برش میدیم.

  • روغن را درون تابه میریزیم و میذاریم تا داغ بشه.

  • وقتی روغن داغ شد خمیر رو که به شکل دایره بود رو درون روغن میذاریم تا رنگش طلایی بشه و درونش را با چنگال چند تا سوراخ می کنیم تا مغز پخت بشه.

  • وقتی یه طرفش طلایی شد برش میگردونیم تا اون طرفش هم طلایی بشه بعد که برشته شد اون رو برمیداریم و روی یه دستمال میذاریم تا روغن اضافی اون گرفته بشه.

  • در آخر میتونیم روی اون رو با پودر قند تزیین کنیم.

نکته تهیه نان روغنی

  • یادتون باشه از مقدار کمی روغن استفاده میکنیم تا فقط خمیر درون اون طلایی بشه.

  • اندازه نان روغنی سلیقه ای هست میتونین با یک چونه خمیر یک نان روغنی بزرگ درست کنید ولی این دستور پخت برای سه تا اندازه کف دست است.

  • نان روغنی هارو توی پلاستیک فریزر در یخچال نگداری میکنیم و اگه تازه و داغ مصرف بشه بهتره

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر