نان روغنی | روش تهیه نان روغنی
واسه صبحانه امروز؛ تنها با سه قلم مواد، نان روغنی کرمانشاهی بپز + طرز تهیه
نان روغنی یه نوع نان سنتی کرمانشاهیه که خیلی طرفدار داره و خوشمزست. چطوری درست میشه؟ ما بهتون آموزش میدیم.

پر بازدید
- خاطره انگیزترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کنین
- + عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
- + جدیدترین قیمت گوشی از برندهای مختلف در بازار ایران | قیمت گوشی در 2 مهر 1402
- + کدوم یکی از این آقایون تنها زندگی میکنه؟! | تست هوش + پاسخ
- + امیرعلی نبویان چرا در بازی پدرخوانده به فرزاد فرخ توهین کرد؟ + فیلم
نان روغنی یه نوع نانه که برای نواحی کرمانشاه است و جز نان های سنتی این شهر و سوغاتش به حساب میاد. روش تهیه نان روغنی خیلی آسونه و با مواد اولیه ی کم، خیلی سریع و آسون می تونید این نان رو بپزید. برای اینکه یاد بگیرید چطوری میشه نان روغنی رو تهیه کرد با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای تهیه نان روغنی
-
خمیر نانوایی: 1 چانه
-
روغن حیوانی یا مایع : به مقدار لازم
-
پودر قند: 1 قاشق غذا خوری
روش تهیه نان روغنی
-
ابتدا خمیر نانوایی رو روی یه سطح صاف مثل تخته پهن می کنیم و آن را صاف می کنیم و مثل دایره ای اندازه کف دست برش میدیم.
-
روغن را درون تابه میریزیم و میذاریم تا داغ بشه.
-
وقتی روغن داغ شد خمیر رو که به شکل دایره بود رو درون روغن میذاریم تا رنگش طلایی بشه و درونش را با چنگال چند تا سوراخ می کنیم تا مغز پخت بشه.
-
وقتی یه طرفش طلایی شد برش میگردونیم تا اون طرفش هم طلایی بشه بعد که برشته شد اون رو برمیداریم و روی یه دستمال میذاریم تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
-
در آخر میتونیم روی اون رو با پودر قند تزیین کنیم.
نکته تهیه نان روغنی
-
یادتون باشه از مقدار کمی روغن استفاده میکنیم تا فقط خمیر درون اون طلایی بشه.
-
اندازه نان روغنی سلیقه ای هست میتونین با یک چونه خمیر یک نان روغنی بزرگ درست کنید ولی این دستور پخت برای سه تا اندازه کف دست است.
-
نان روغنی هارو توی پلاستیک فریزر در یخچال نگداری میکنیم و اگه تازه و داغ مصرف بشه بهتره
ارسال نظر