موساکا | طرز تهیه موساکا
موساکا؛ پرطرفدارترین غذای یونانی با بادمجان در منوی رستوران ها + روش تهیه
موساکا نوعی غذای یونانی است که با گوشت و بادمجان تهیه می شود. برای اینکه روش تهیه این غذای خوشمزه رو یاد بگیرین با ما همراه باشید.

پر بازدید
موساکا رو درست کنید تا یه نوع غذای جدید با بادمجان درست کنید. اینطوری هم می تونین برای مهموناتون با آشپزی و دستپخت خفنتون به کمک موساکا دلبری کنین و هم از بادمجان تو یه غذای جدید استفاده کنید. برای اینکه روش تهیه این غذای یونانی رو یاد بگیرین با ما همراه باشین. پس آماده شین که موساکا منتظر شماست!
مواد لازم برای تهیه موساکا
-
سیب زمینی ۳ عدد
-
بادمجان ۳ عدد
-
گوشت چرخ 300 گرم
-
پیاز : ۱ عدد
-
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
-
پنیر موزارلا یا پنیر پارمزان به مقدار کافی
-
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
-
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آموزش روش تهیه بورک مرغ و قارچ
مواد سس بشامل
-
کره ⅓ پیمانه
-
آرد ⅓ پیمانه
-
شیر ½ لیتر
-
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روش تهیه موساکا
-
برای تهیه موساکا بادمجان خوشمزه ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه روی برش های بادمجان مقداری نمک می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت استراحت کنند تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
-
حالا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
-
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
-
حالا رب گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
-
در این مرحله پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن گرم شود.
-
حالا حلقه های سیب زمینی را درون تابه می چینیم و کاملا سرخ می کنیم. در ادامه حلقه های بادمجان را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه حلقه های بادمجان را درون همان تابه که سیب زمینی را سرخ کردیم، سرخ می کنیم.
-
در این مرحله سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره ذوب شود، سپس آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
-
حالا زمانی که بوی خامی آرد گرفته شد، شیر را به تدریج اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه زمانی که سس بشامل به غلظت مطلوب رسید، حرارت را خاموش می کنیم، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.
-
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه مقداری از سس بشامل را درون مواد گوشت چرخ کرده می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد به خورد هم بروند.
-
حالا یک ظرف مقاوم در برابر حرارت انتخاب می کنیم، سپس مقداری پودر سوخاری کف ظرف می ریزیم. در ادامه برش های سیب زمینی را بدون فاصله کف ظرف می چینیم، سپس روی سیب زمینی ها برش های بادمجان را قرار می دهیم.
-
در این مرحله مواد گوشتی را روی بادمجان می ریزیم و با قاشق روی تمام سطح مواد پخش می کنیم. در ادامه سس بشامل را به صورت پخش روی مواد گوشتی می ریزیم، سپس با پشت قاشق سس را پخش می کنیم تا تمام سطح گوشت را پوشش بدهد.
-
حالا روی سطح سس بشامل را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم موساکا بادمجان به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شود. در ادامه ۵ دقیقه آخر پخت گریل را روشن می کنیم.
-
در نهایت اجازه می دهیم موساکا بادمجان گریل شود تا پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان موساکا بادمجان را از فر خارج می کنیم، سپس برش می زنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
ارسال نظر