نگهداری از میوه | نگهداری از میوه به روش سنتی
کانگینه؛ نوعی وسیله سنتی برای نگهداری از میوه + فیلم
نگهداری از میوه در زمان های قدیم و بدون وجود یخچال چجوری ممکن بوده؟ تو این خبر یه وسیله بهتون معرفی کردیم که قدیما برای میوه استفاده می کردند.

پر بازدید
این روزها برای نگهداری از میوه خصوصا در مناطق گرمسیری از یخچال استفاده میشه. اگر هم تو مناطق سردسیر زندگی می کنید احتمالا شرایط نگهداری از میوه رو تو حیاط خونه یا بالکن دارین اما قدیما که یخچال نبوده چجوری میوه ها رو نگهداری می کردن تا خراب نشن؟ ما تو این خبر یه وسیله قدیمی برای نگهداری از میوه بهتون معرفی کردیم. با ترین تاپ همراه باشید.
نگهداری از میوه به وسیله کانگینه
تکنیکی قدیمی برای تازه نگه داشتن میوهها، بدون هیچ گونه مواد شیمیایی وجود دارد به این روش کانگینه Kangina گفته میشود و پیدایش آن در شمال افغانستان بوده است.
با کانگینه ، میوههایی مانند انگور، زردآلو و انجیر را میتوان تا یک سال بدون از دست دادن طعم، بافت یا ارزش غذایی خود نگهداری کرد.
اشتباهات در نگهداری از مواد غذایی
اما این روش چگونه انجام میشود؟
ابتدا میوهها با دست چیده و شسته میشوند.
سپس آنها را در ظروف مخصوصی که از خاک رس یا سرامیک ساخته شدهاند، به نام گلدانهای کانگینه قرار میدهند.
گلدانها با مخلوطی از گل و کاه مهر و موم میشوند که یک عتیق طبیعی هوا را ایجاد میکند. در نهایت این ظروف کانگینه را در مکانی خنک و خشک که دما و رطوبت آن ثابت است، مثلا در زیر زمین دفن میکنند.
با گذشت زمان، میوهها تحت یک فرآیند تخمیر طبیعی قرار میگیرند که قند آنها را به اسیدهای آلی مانند اسید استیک و اسید لاکتیک تبدیل میکند. این فرآیند همچنین مواد نگهدارنده طبیعی مانند الکل و دی اکسید کربن ایجاد میکند که از رشد باکتریها و قارچهای مضر جلوگیری میکند.
ارسال نظر