ته چین | ته چین شوید باقلا | روش تهیه ته چین شوید باقلا
با این روش آسونی که بهت میگم؛ ته چین شوید باقلا رو با مرغ درست کن
امروز، ترین تاپ بهتون روش تهیه یه ته چین از نوع شوید باقلا با مرغ رو آموزش داده. واسه اینکه روش تهیه رو یاد بگیرین همراهمون باشین.

پر بازدید
- خاطره انگیزترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کنین
- + عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
- + جدیدترین قیمت گوشی از برندهای مختلف در بازار ایران | قیمت گوشی در 2 مهر 1402
- + کدوم یکی از این آقایون تنها زندگی میکنه؟! | تست هوش + پاسخ
- + امیرعلی نبویان چرا در بازی پدرخوانده به فرزاد فرخ توهین کرد؟ + فیلم
از ته چین مجلسی تر و خفن تر غذا داریم؟ معلومه که نه! ته چین انواع مختلفی داره و هم می تونین تو قالب های یک نفره درستش کنین و هم بیشتر از یک نفر. این غذا رو هم برای مهموناتون در نظر بگیرین هم برای دورهمی با خونواده. امروز قراره بهتون روش تهیه ته چین شوید باقلا رو آموزش بدیم. همراهمون باشید.
مواد لازم برای ته چین شوید باقلا
-
برنج: 2 پیمانه
-
تخم مرغ (زرده): 2 عدد
-
ماست: 1 پیمانه
-
زعفران دم کرده: 6 قاشق سوپ خوری
-
باقلا پخته: 1 پیمانه
-
شوید خشک: نصف پیمانه
-
سینه مرغ پخته: 2 عدد
-
پیاز سرخ شده: 2 عدد
-
نمک و روغن: به مقدار لازم
-
کره: به مقدار لازم
روش تهیه ته چین شوید باقلا
-
برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.
-
در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دوانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز درست کردن سبزی پلو با بادمجان
-
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید.
-
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.
ارسال نظر