قهوه | روش دم آوری قهوه
صفر تا صد دم کردن قهوه رو از اینجا یاد بگیر
تو این خبر دم آوری قهوه با جزئیات و ریز به ریزش رو بهتون توضیح دادیم. با ترین تاپ همراه باشین.

پر بازدید
اگر دوست دارید قهوه رو به لیست نوشیدنی های روزانه تون اضافه کنید تا هم از خواصش بهره مند شین و هم به خاطر وجود کافئین قهوه بتونین سرحال بشین؛ این خبر برای شماست. روش دم آوری این نوشیدنی برای اینکه خاصیتش رو از دست نده و طعم خوبش زیر زبانتون بمونه، قلق داره که تو این خبر درباره دم کردن قهوه به شما گفتیم.
انواع قهوه
دو نژاد دانه قهوه داریم: عربیکا و روبوستا.
دانه های روبوستا تلخ هستند. اما دانه های عربیکا معمولاً به ترشی می زند (نه همیشه). کافئین دانه های روبوستا بیشتر از عربیکاست. قیمت دانه قهوه عربیکا بیشتر از روبوستاست. قهوههای توی بازار معمولاً ترکیبی از دانه های روبوستا و عربیکاست. به این ترکیب می گوییم میکس یا بلند (Blend).
با قهوه یه نوشیدنی کافی شاپی درست کن
مدل های دم آوری قهوه
استفاده از موکاپات
موکا پات مثل دستگاه اسپرسوساز از فشار بخار آب برای دم کردن یک فنجان قهوه غلیظ استفاده میکند. موکا ظرف قهوهجوش فلزی متشکل از سه محفظه است: محفظه پایینی آب، محفظه وسطی محل پودر قهوه و محفظه بالایی قهوهجوش.
باید حدود یک دقیقه منتظر بمانید تا تمام آب داخل محفظه با فشار از لای دانههای قهوه عبور کند و به محفظه بالایی برسد. حالا قهوه شما آماده است و شما میتوانید آن را به صورت سرد یا با شیر نوش جان کنید.
استفاده از فرنچ پرس
قهوه آسیاشده با آسیاب متوسط را داخل سیلندر بریزید و بعد از آن آب جوش را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه قهوه را حدوداً سه دقیقه دم کشید، از فیلتر توری متصل به یک میله برای فشاردادن استفاده کنید. با این کار تفالهها را فیلتر کرده و به پایین سیلندر فشار میدهید.
هسته های خرما رو دور نریز، باهاش قهوه خرما درست کن
روش 760
یکی دیگر از روشهای دم کردن قهوه، هاریو V۶۰ است که یک قهوهساز است که از یک قطرهچکان سرامیکی یا شیشهای بزرگ بهشکل مخروطی با دهانه کوچک و یک قوری بزرگتر در زیر آن تشکیل شده است.
زمان ایدهآل دمکردن قهوه با استفاده از این روش سه دقیقه است. با V۶۰ دقیقاً سه دقیقه طول میکشد تا آب از محفظه مخروطیشکل عبور و به محفظه پایینی چکه کند.
من خیلی راضی استم