ترشی بامیه | طرز تهیه ترشی بامیه
یه ترشی خوشمزه ی جنوبی درست کنیم؟ + آموزش طرز درست کردن ترشی بامیه
تو این خبر روش تهیه ترشی بامیه رو به سبک جنوبیا بهت یاد دادیم. ترین تاپ رو همراهی کن.

پر بازدید
- خاطره انگیزترین آهنگ های محسن چاوشی رو از اینجا دانلود کنین
- + عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
- + جدیدترین قیمت گوشی از برندهای مختلف در بازار ایران | قیمت گوشی در 2 مهر 1402
- + کدوم یکی از این آقایون تنها زندگی میکنه؟! | تست هوش + پاسخ
- + امیرعلی نبویان چرا در بازی پدرخوانده به فرزاد فرخ توهین کرد؟ + فیلم
ترشی بامیه یه نوع ترشی جنوبیه که محاله یکبار امتحانش کنی و پشیمون بشی. اگر دنبال یه دورچین خوشمزه و خاص برای غذا هستی که همه درباره طرز تهیه اون ازت بپرسن حتما ترشی بامیه رو امتحان کن. ترین تاپ اینجاست تا روش تهیه ترشی بامیه رو با جزئیاتش بهت یاد بده.
مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه
-
بامیه: 500 گرم
-
فلفل قرمز: 2 عدد
-
سیر: 4 حبه
-
سرکه سفید یا قرمز: 1 لیوان
-
شوید خشک شده: 1 قاشق غذاخوری
-
نمک: 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه ترشی بامیه
-
برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه ابتدا باید بامیه ها را پاک کنیم ، برای این منظور باید با دقت سر و دم اضافی بامیه ها را جدا کنید. البته می توانید بامیه ها را به همان صورت با سر و دم هم به ترشی تبدیل کنید که سلیقه ای می باشد.
-
در صورتی که می خواهید سر و دم بامیه ها جدا کنید به این نکته توجه داشته باشید که اگر می خواهید ترشی بامیه را به صورت خرد نشده (کامل) درست کنید دقت داشته باشید که به بافت بدنه بامیه ها آسیبی نرسد.
-
پس از اینکه تمیز کردن بامیه ها به پایان رسید آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. به هیچ وجه از بامیه های خیس و نم دار برای تهیه ترشی استفاده نکنید زیرا ممکن است ترشی شما خیلی سریع کپک بزند.
-
پس از اینکه تمیز کردن بامیه ها به پایان رسید آنها را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود. به هیچ وجه از بامیه های خیس و نم دار برای تهیه ترشی استفاده نکنید زیرا ممکن است ترشی شما خیلی سریع کپک بزند.
-
در این مرحله یک لیوان سرکه را به همراه نمک داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا سرکه به جوش بیاید. اگر می خواهید طعم ترشی متعادل تر شود می توانید نصف لیوان آب نیز به سرکه اضافه کنید.
-
پس از اینکه نمک به طور کامل در سرکه حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی ولرم تر شود سپس آنرا روی مواد داخل شیشه می ریزیم و درب آنرا محکم می بندیم به صورتی که هیچ هوایی وارد شیشه نشود.
-
وارد شدن هوا به شیشه ترشی می تواند باعث کپک زدن ترشی شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا به مدت ۱۵ روز در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم تا آماده شود. پس از اینکه ترشی آماده شد آنرا در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه ترشی بامیه
-
می توانید از سرکه سیب یا سرکه انگور استفاده کنید تا طعم ترشی بهتر شود.
-
برای تهیه این ترشی می توان از آب گوجه فرنگی نیز استفاده کرد. برای مواد ذکر شده استفاده از 4 گوجه فرنگی کافی است
ارسال نظر