ته چین | ته چین شهمیرزادی | روش تهیه ته چین شهمیرزادی
ته چین رو مقوی و مجلسی درست کن | ته چین شهمیرزادی + طرز تهیه
تو این خبر روش تهیه ته چین شهمیرزادی رو بهتون آموزش دادیم. این مدل ته چین با هر مدلی که تا حالا دیدی متفاوته.

پر بازدید
ته چین اولین و بهترین گزینه می تونه برای پذیرایی از مهمان ها باشه. ته چین به مدل های متفاوتی درست میشه و هر کدوم ممکنه برای یه نقطه از ایران باشند تو این خبر مدل شهمیرزادی رو بهتون آموزش دادیم. شهمیرزاد از مناطق تفریحی و گردشگری استان سمنانه که تو این خبر ما ته چین شهمیرزادی رو بهتون آموزش دادیم با ترین تاپ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ته چین
-
برنج/ ۵ پیمانه
-
عدس: ۲ پیمانه
-
گوشت راسته بره: ۷۵۰ گرم
-
سبزی پلویی خُرد شده: ۵۰۰ گرم
-
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه: به مقدار لازم
-
سیب زمینی کوچک: ۵ عدد
-
چغندر کوچک: ۵ عدد
-
به ورقه شده: ۲ عدد
-
کلم قمری کوچک (پوست گرفته و ورقه شده): ۳ عدد
-
بادمجان کوچک (ورقه شده و سرخ شده): ۴ عدد
-
اسفناج (تفت داده به همراه پیاز و گرد غوره): ۲۵۰ گرم
-
آلوچه خشک (خیس خورده و شسته شده): ۱۰۰ گرم
روش تهیه ته چین
-
برای تهیه این غذا، در ابتدا عدس را بعد از شستن در ۴ پیمانه آب و مقداری نمک بپزید تا زمانی که کاملا نرم شده و آب آن خشک شود.
-
سپس برنج را پاک کنید و بعد از شستن، به مدت ۲ تا ۳ ساعت در آب نمک بخیسانید. سپس قابلمه را تا نیمه آب بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
-
حال آب برنج را بریزید و برنج را به آب جوشیده اضافه کنید، بعد از چشیدن آب آن، در صورت لزوم کمی نمک به آب آن اضافه نمایید
-
بعد از حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه جوشیدن برنج در آب جوش و بر روی حرارت بالا، در صورتی که دانه های برنج به گونه ای باشد که اطراف آن کمی نرم و وسط آن کمی سفت بود، می توانید عدس پخته شده را به همراه سبزی خرد شده به برنج در حال جوشیدن اضافه کرده و کمی هم بزنید.
-
اکنون بعد از یکی دو جوش، قابلمه برنج را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید، همچنین کمی آب سرد بر روی آن ریخته و آن را کنار بگذارید.
-
در ادامه گوشت راسته بره را به صورت طولی از وسط برش زده و بعد از آغشته کردن دو طرف گوشت به ادویه، فلفل سیاه و زردچوبه، مقدار ۲ یا ۳ قاشق غذا خوری روغن در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، اکنون مقداری برنج آبکشی شده (یک سوم) را در قابلمه بریزید و گوشت را نیز روی آن قرار دهید، سپس روی گوشت را با یک سوم دیگر برنج بپوشانید و در آخرین مرحله از دستور پخت ته چین شهمیرزادی مواد دورچین را بر روی برنج قرار داده و باقی برنج را روی آن بریزید، سپس اطراف برنج را جمع کرده و با ته کفگیر چندین سوراخ در سطح برنج ایجاد نمایید، همچنین مقدار کمی مخلوط آب روغن روی آن بریزید.
-
اکنون قابلمه را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت زیاد گذاشته و درب آن را ببندید، تا زمانی که بخار بلند شود، بعد بر روی درب آن دمی گذاشته و در این موقع حرارت زیر قابلمه را خیلی کم کنید، بهتر است برای زیر قابلمه از شعله پخش کن استفاده نمایید.
-
سه یا چهار ساعت زمان برای دم کشیدن برنج و پختن کامل گوشت با حرارت ملایم کافی می باشد، اکنون ته چین شهمیرزادی شما آماده شده و می توانید آن را در ظرف سرو کرده و لذت ببرید.
ارسال نظر