یتیمچه | روش تهیه یتیمچه
یتیمچه رو این مدلی درست کن تا مزه غذای مامان بزرگا رو بده + طرز تهیه
یتیمچه جز غذاهای سنتی و اصیل ایرانیه که همه برای یکبار هم که شده این غذا رو خونه مادربزرگشون خوردن. چطوری درست میشه؟ ترین تاپ یادمون میده.

پر بازدید
یتیمچه از اون غذاهای خوشمزست که همه چی داره و خیلی زیاد مقویه. این غذا تو مناطق مختلف به روش های گوناگونی درست که میشه که تو این خبر روش تهیه یتیمچه با بادمجان و سیب زمینی رو بهتون آموزش دادیم. برای اینکه یتیمچه رو مدلی درست کنی که طعم قدیما رو داشته باشه با ما همراه باش.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه
بادمجان | ۵ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و پودر آویشن | به مقدار کافی |
این مدل میرزا قاسمی با بادمجان کبابی درست میشه
روش تهیه یتیمچه
-
برای تهیه یتیمچه خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست شان را به صورت کامل جدا می کنیم، سپس به صورت مکعبی درشت خرد کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.
-
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را فشار می دهیم تا زهر آنها خارج شده و تلخی شان از بین برود، سپس می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند. حالا پوست سیب زمینی و گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم.
-
در ادامه سیب زمینی ها را به همراه گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم، سپس پیاز نگینی خرد شده را اضافه می کنیم.
-
حالا تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا سرخ شود.
-
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. حالا بادمجان ها را به همراه گوجه فرنگی خرد شده به تابه افزوده و تفت می دهیم.
ساده و کم هزینه تلخی بادمجان رو بگیر
-
زمانی که گوجه و بادمجان ها کاملا پخته شدند، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شده و رنگ باز کند. حالا مقدار کمی آب به تابه اضافه کرده تا مواد کاملا پخته شوند.
-
در ادامه آب لیمو ترش را به تابه اضافه کرده و پس از گذشت یک دقیقه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت یتیمچه را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس به همراه نان تازه و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
ارسال نظر