گوجه خشک | روش تهیه گوجه خشک
گوجه خشک رو جایگزین رب گوجه کن تا غذاهات طعم بهتری بگیرن + طرز تهیه
تو این خبر روش تهیه یه جایگزین خیلی خوب برای رب گوجه بهت معرفی کردیم. برای یاد گرفتن روش تهیه گوجه خشک همراهمون باشین.

پر بازدید
با گوجه خشک آشنایی داری؟ می دونی چطوری درست میشه و کاربردش چیه؟ تو روزهای آخر تابستون که همه درگیر تهیه و درست کردن رب گوجه هستن؛ ترین تاپ بهت یاد میده که گوجه خشک درست کنی و اونو به عنوان چاشنی به غذاهات اضافه کنی تا طعم جدیدی به آشپزیت بدی. گوجه خشک چطوری درست میشه؟ بهت میگم.
مواد لازم برای تهیه گوجه خشک
گوجه فرنگی | ۲ کیلوگرم |
نمک | به مقدار لازم |
روش تهیه گوجه خشک
آماده سازی گوجه ها
گوجه فرنگی کاملا رسیده و قرمز را انتخاب کنید قسمت گل سبز رنگ گوجه را جدا کنید و خوب بشورید و روی دستمال نم گیر قرار دهید تا کاملا خشک شود سپس گوجه فرنگی را با رنده یا غذاساز و یا چاقو تیز برش بزنید سعی کنید قطر گوجه ها را کمی نازک بگیرید.
ترفندهای تضمینی پختن غذای خوشمزه
خشک کردن گوجه فرنگی در آفتاب
گوجه فرنگی ها اسلایس شده را روی پنجره سینی یا سینی معمولی با فاصله از هم بچینید و کمی روی آنها نمک بپاشید سپس سینی را در مجاورت هوا و زیر نور آفتاب قرار دهید تا خشک شود در این روز ممکن است ۴ تا دو هفته بستگی به ضخامت گوجه فرنگی ها آنها خشک شوند حتما یکبار در روز گوجه فرنگی ها را پشت و رو کنید و برای اینکه شبنم روی آنها ایجاد نشود شب ها سینی را به خانه بیاورید و مجدد صبح در مقابل نور قرار دهید. برای اینکه در این روش گوجه فرنگی سیاه نشوند و کپک نزنند بهتر است آنها حتما با فاصله از هم بچینید و آنهایی را که زودتر خشک می شوند جدا کنید بیش از حد نگه داشتن آنها زیر نور باعث رنگ تیره گوجه ها می شود یا می توانید گوجه فرنگی را به نخ وصل کنید تا خشک شود.
خشک کردن گوجه فرنگی در فر
گوجه فرنگی اسلایس شده را با فاصله از هم داخل سینی فر روی توری یا سینی بچینید ولی بهتر است روی توری قرار دهید زیرا وقتی داخل سینی قرار دهید در حین فرآیند خشک شدن گوجه آب انداخته و باعث سیاه شدن آنها می شود پس اگر از توری استفاده می کنید سینی را داخل فر گذاشته تا آب گوجه داخل فر ریخته نشود کمی روی آنها نمک بزنید سپس داخل فر قرار دهید دما را روی کمترین حالت ممکن تنظیم کنید به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت قرار دهید تا کاملا خشک شود.
خشک کردن گوجه فرنگی با سولاردم
روی سه پایه کوتاه و بلند سولاردم گوجه را بچینید و داخل سولار قرار دهید سپس دکمه کانوکشن که همان شکل پنکه است را انتخاب کنید دما را روی ۱۱۰ درجه و زمان ۳۵ دقیقه تنظیم کنید و بگذارید تا گوجه ها خشک شوند وقتی زمان تمام شد درب سولار را باز نکنید و بگذارید ۱۰ دقیقه در سولاردم خاموش باقی بماند سپس گوجه ها را از روی توری جدا کنید.
چند نکته برای تهیه گوجه خشک
-
بعد از خشک شدن گوجه فرنگی را داخل نایون یا ظرف دربسته قرار دهید تا طعم و تازگیش حفظ شود.
-
می توانید گوجه ها را آسیاب کنید و به شکل پودر دربیاورید.
-
گوجه فرنگی خشک شده را بهتر است در کابینت نگهداری کنید و حتما نمک بزنید تا خراب نشود.
-
گوجه فرنگی خشک شده را داخل روغن زیتون نیز می توانید بگذارید.
-
هر ۲ کیلوگرم گوجه به شما ۲۰۰ گرم گوجه خشک شده می دهد.
-
شما می توانید از هواپز نیز برای خشک کردن استفاده کنید.
ارسال نظر