مربای به | طرز تهیه مربای به
بیا که وقتشه مربای به خوشرنگ و خوشمزه درست کنیم+ فیلم آموزش
یکی از خوشمزه ترین مرباها، مربای به هست که اوایل پاییز زمان درست کردنش میشه. در ادامه طرز تهیه مربای به خوشرنگ رو براتون قرار دادیم.

پر بازدید
- اعتراف هولناک شیدای زخم کاری از سکانس خوابیدن داخل قبر + فیلم
- + پاسخ تند محمدحسین مهدویان به منتقدان زخم کاری 2
- + چجوری این بزغاله 8 تا پا داره؟! | تولد بزغاله عجیب الخلقه با 8 پا + عکس
- + این پشت صحنه های سریال پایتخت از سکانس اصلی هم پر بازدیدتر شده + ویدیو
- + بازیگران ایرانی که با هم جاری بودند یا هستند + تصاویر
مربای به به خاطر طعم و رنگ بی نظیری که داره، یکی از پرطرفدار ترین مرباهاست. اوایل پاییز که این میوه خوشمزه و خوشبو وارد بازار میشه، بهترین زمان درست کردن مربای به هست. در ادامه روش درست کردن مربای به خوشرنگ و خوش طعم رو بهتون آموزش دادیم.
مواد لازم برای تهیه مربای به
- به: یک کیلو
- شکر: یک کیلو
- آب: یک لیتر
- آبلیمو: چهار قاشق غذاخوری
- هل: پنج عدد
- گلاب : یکدوم لیوان
ویدئو طرز تهیه مربای به
طرز تهیه مربای به
۱. به را به اندازه دلخواه برش بزنید
اولین قدم در طرز تهیه مربای به، شستن، پوست گرفتن و جدا کردن هستههای آن است. در ادامه به را با توجه به سلیقهتان به هر اندازهای که خواستید برش داده یا با رنده درشت، رنده کنید.
نکته: در خرد کردن بهها سرعتالعمل داشته باشید. تکههای به، با قرار گرفتن در معرض هوا اکسید شده و سریع تغییر رنگ میدهد.
عصر پاییز رو با یک کیک نارنگی خوشمزه و ساده دلچسب تر کن + فیلم آموزش
۲. آب را جوش بیاورید
داخل قابلمه پنج لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید. بعد از آن که آب جوش آمد بهها را اضافه کنید. ۳۰ دقیقه زمان دهید تا روی حرارت ملایم کمی نرم شود، فقط حواستان باشد که له نشوند.
یک راه برای نرم شدن به: راه دیگر نرم شدن به در طرز تهیه مربای به، جوشاندن آنها به همراه آبلیمو و پوست لیمو است.
۳. شکر و هل را اضافه کنید
در ادامه طرز تهیه مربای به، در این مرحله شکر و هل را اضافه کنید. حرارت گاز را خیلی کم کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید پنج ساعت با حرارت ملایم روی شعله گاز بماند. بعد از گذشت حدودا پنج ساعت مربا قرمز رنگ میشود و غلظت مناسبی پیدا میکند. در این مدت گاهی درب قابلمه را برداشته و مربا را به آهستگی هم بزنید.
نکتهای برای رنگ مربا:
- اگر مربایتان غلظت دلخواه را داشت اما رنگش قرمز نبود، تنها کافیست مقداری آب اضافه کنید تا کمی بیشتر بپزد.
- برای آنکه مربایتان بهتر رنگ بیاندازد، میتوانید در مدت زمان پخت، درب آن را دمکنی بگذارید.
۴. آبلیمو و گلاب را اضافه کنید
در پنج دقیقه آخر طرز تهیه مربای به، آبلیمو وگلاب را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا با به خوب ترکیب شود. مربای به را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود. بعد در ظرف مورد نظرتان بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
نکات تکمیلی طرز تهیه مربای به
- برای آنکه مربایتان رنگ بهتری داشته باشد، باید آن را با حرارت کم بپزید. راه دیگری که بهتان پیشنهاد میکنیم استفاده از دمکنی است. به این صورت که در مدتزمان پخت، درب قابلمه را دمکنی بگذارید و اجازه دهید آرام پخته شود.
- اگر مربایتان قرمز بود اما شهد آن رقیق بود، تنها کافی است درب قابلمه را بردارید و کمی حرارت را زیاد کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. به این نکته توجه داشته باشید که غلظت مربای به، با وجود پکتین کمی کمتر از دیگر مرباها است.
چگونه میتوان مربای به را نگهداری کرد؟
ابتدا باید اجازه دهید که مربای به در دمای محیط خنک شود. تا خنک شدن کامل، شیشههای مربا را خوب جوشانده و خشک کنید. حال مربا را به آرامی داخل شیشههای خشکشده بریزید. با این کار شما میتوانید تا سه ماه مربای به را در محیط خشک و خنک و تا یک سال در یخچال نگه دارید. در صورت باز کردن درب شیشه، آن را سریع مصرف کنید.
ارسال نظر