استاتبولی | طرز تهیه استانبولی
چی بهتر از اینکه آخر هفته عطر استانبولی تو خونه بپیچه؟ + روش تهیه
تو این خبر روش تهیه استانبولی خانگی رو بهتون آموزش دادیم. با ترین تاپ همراه باشین تا یه وعده غذایی جذاب داشته باشین.

پر بازدید
- قسمت آخر سریال زخم کاری 2 رو از دست ندید + تیزر و لینک دانلود
- + این روزا هر جا میری این آهنگ های ناصر زینعلی پلی میشه + دانلود
- + به دنیا آمدن نوزادی که هم وزن یک سیب است + تصاویر
- + دانلود 8 آهنگی که معین زد رو از فرش به عرش رسوند + تصاویری از کودکی او
- + مهم ترین رازهای مریض نشدن تو روزهای سرد پاییزی
ببین اگر استانبولی تو غذاهای مورد علاقت نیست، مطمئن باش که نصف عمرت بر فناس! این غذای خوشمزه که همیشه ما رو یاد حال و هوای قدیم می ندازه برای درست کردنش باید قلق کار رو بلد باشین. شما استانبولی رو چطوری درست می کنین؟ با گوشت چرخ کرده یا بدون اون؟ ما تو این خبر طرز تهیه استانبولی رو بهتون یاد دادیم؛ همراهمون باشین.
مواد لازم برای تهیه استانبولی
-
برنج:دو پیمانه
-
گوجه (پوره شده): دو عدد
-
سیب زمینی: دو عدد متوسط
-
رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری
-
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
-
زعفران دمکرده: یک قاشق چایخوری
-
گوشت چرخکرده ( اختیاری): 350 گرم
-
روغن: یک قاشق غذاخوری
-
پیاز: یک عدد
-
سیر: دو حبه
-
آب: چهار لیوان
-
کره پاستوریزه: دو قاشق چایخوری
روش درست کردن واویشکا با گوشت چرخکرده
روش تهیه استانبولی
-
در قدم اول گوجهها را رنده کنید یا اگر دوست دارید خرد کنید. البته اگر عجله دارید درون غذاساز بریزید تا به شکل پوره شوند. پوره گوجه باید به اندازه دو پیمانه باشد. (میتوانید قبل از اینکه گوجهها را در مخلوطکن بریزید پوستشان را کاملا جدا کنید.)
-
در کاسهای متوسط سه پیمانه برنج بریزید و بشویید. پس از آن روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج شما به مدت 30 دقیقه خیس بخورد. در همین حین که برنج در حال خیس خوردن است یک قابلمه بردارید، دو قاشق غداخوری روغن زیتون یا روغن سرخکردنی داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا تفت بخورد و طلایی رنگ شوند.
-
سپس اگر دوست داشتید میتوانید در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده تفت خود پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. اگر طرز تهیه استانبولی پلو را با گوشت دوست ندارید میتوانید فقط پوره گوجه را با پیازها تفت دهید.
-
حالا وقت اضافه کردن سیب زمینی است. سیب زمینیها را به صورت نگینی خورد کنید و داخل یک ماهیتابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به سیب زمینیهای سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر بخواهید در طرز تهیه پلو گوجه خود نخود فرنگی نیز داشته باشید، باید در این مرحله نخود سبزها را به سیب زمینیها اضافه کنید و یک سوم پیمانه آب بریزید تا پخته شوند. اگر نه ادامه مراحل را انجام دهید.
-
در این مرحله از تهیه استانبولی پلو برنج شسته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سیب زمینیها را نیزبه قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد آب زیادی داخل قابلمه نباشد چرا که باعث خمیر شدن غذا خواهد شد. زمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد و حدودا تمام شد به مرحله آخر میرسیم. در مرحله آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک دو قاشق چایخوری کره پاستوریزه برای عطر و طعم بهتر به کته گوجه اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه روی حرارت کم پخته شود. استانبولی پلوی شما پس از 40 دقیقه آماده است.
نکات تهیه استانبولی
-
اگر از شعله پخشکن استفاده کنید ته دیگ بهتری خواهید داشت.
-
میتوانید از ادویه دارچین برای بهتر شدن طمع و عطر غدا استفاده کنید.
می دونستید تو مشهد استانبولی رو با لوبیا درست می کنند؟