خوراک لوبیا عروس | روش تهیه خوراک لوبیا عروس
خوراک لوبیا عروس؛ یه غذای گیاهی و خوشمزه + طرز تهیه
خوراک لوبیا عروس رو درست کن و با خیال راحت یه غذای گیاهی و سالم رو نوش جان کن.

پر بازدید
- قسمت آخر سریال زخم کاری 2 رو از دست ندید + تیزر و لینک دانلود
- + این روزا هر جا میری این آهنگ های ناصر زینعلی پلی میشه + دانلود
- + به دنیا آمدن نوزادی که هم وزن یک سیب است + تصاویر
- + دانلود 8 آهنگی که معین زد رو از فرش به عرش رسوند + تصاویری از کودکی او
- + مهم ترین رازهای مریض نشدن تو روزهای سرد پاییزی
اگر اسم خوراک لوبیا عروس تا به حال به گوشت نخورده و این غذا رو امتحان نکردی؛ سریعا لوبیا عروس رو بخر و با این روش که ترین تاپ بهت یاد میده خوراک لوبیا عروس رو درست کن. این روزها که همه دنبال غذاهای سالم، گیاهی و رژیمی هستند ما با معرفی خوراک لوبیا عروس، تو رو با یه غذای جدید آشنا می کنیم.
مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا عروس
لوبیا عروس | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه یا پودر سیر به مقدار لازم |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذا خوری |
نعناع خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
آب لیموی تازه یا سرکه | به مقدار لازم |
یه خوراک بامیه درست کنیم؟ + روش تهیه
روش تهیه خوراک لوبیا عروس
-
برای تهیه خوراک لوبیا خوشمزه با لوبیا عروس در ابتدای کار، لوبیا ها را شسته و از شب قبل با کمی آب خیس می کنیم. در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم. سپس لوبیا ها را با مقداری آب درون یک قابلمه می ریزیم.
-
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. بعد از این که لوبیا ها پخت، آن را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
روش درست کردن واویشکا با گوشت چرخکرده
-
یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شد، به آن سیر تازه نگینی شده اضافه کرده و تفت می دهیم.
-
می توان به جای سیر از پودر سیر نیز استفاده کرد. بعد از این که سیر هم تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با پیاز ها تفت می دهیم. سپس به آن پودر نعناع خشک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
-
در آخر، لوبیا های پخته شده را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد. در این مرحله نمک لوبیا را تنظیم می کنیم. می توان پودر فلفل قرمز را هم در این مرحله اضافه کرد. در آخر پخت، به آن آبلیمو تازه یا سرکه اضافه کرده و سرو می کنیم.
ارسال نظر