اکبر جوجه | راز درست کردن اکبر جوجه گلوگاه
راز خوشمزگی اکبر جوجه گلوگاه رو پیدا کردیم | طرز تهیه اکبر جوجه اصیل + فیلم
اکبر جوجه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و معروف ایرانی است که در اصل در گلوگاه مازندران متولد شد. حالا ما راز خوشمزگی این غذا رو بهتون آموزش میدیم.

پر بازدید
- قسمت آخر سریال زخم کاری 2 رو از دست ندید + تیزر و لینک دانلود
- + این روزا هر جا میری این آهنگ های ناصر زینعلی پلی میشه + دانلود
- + به دنیا آمدن نوزادی که هم وزن یک سیب است + تصاویر
- + دانلود 8 آهنگی که معین زد رو از فرش به عرش رسوند + تصاویری از کودکی او
- + مهم ترین رازهای مریض نشدن تو روزهای سرد پاییزی
محاله کسی بره شمال و از شعبه های اکبر جوجه غذا نگیره. حتما شمام تا حالا شنیدید، اولین بار اکبر جوجه رو فردی توسط آقای علی اکبر کلبادی نژاد در شهرستان گلوگاه بنیان گذاری کرد و این کار رو ادامه داد. حالا اکبر جوجه در اکثر شهرها شعبه داره ولی خب شعبه اصلی همون شهر گلوگاه هست. حالا هر چی دستور اکبر جوجه دیدین فراموش کنید که این یکی دقیقا همون چیزیه که میخواین.
برای درست کردن اکبر جوجه اصیل چیا لازم داریم؟
- 1 دونه جوجه 800 تا 1 کیلو
- روغن به مقدار لازم
- 200 گرم کره حیوانی
- 2 ق.غ نمک
- 1 لیتر آب
- 1 ق.غ زعفرون غلیظ
ویدئو طرز تهیه اکبر جوجه گلوگاه
طرز تهیه بهترین دستور اکبر جوجه
- فقط کافیه مرغ رو با آب و نمک یک شب تا صبح بزارید یخچال.
- بعدش جوجه رو آبکش کرده و حسابی خشک کنید.
- سپس دو طرف جوجه رو با روغن زیاد و شعله نسبتا زیاد آنقدر سرخ کنید تا مانند ویدئو طلایی شود.
- حالا کره و زعفرون رو اضافه کنید.
- دم کنی بزارید و اجازه دهید با شعله کم مرغ یک ساعت و نیم دم بکشد تا حتی استخوان ها هم نرم شود.
نوش جان
روز جمعه ای جوجه کباب رو با ۴ طعم متفاوت درست کن + فیلم
نکاتی که باید رعایت کنید
- حتما از جوجه 800 تا 1 کیلو استفاده کنید چون بافتش خیلی نرم تره.
- روغن و کره رو با دست و دلبازی بریزید و بزارید تو روغن غوطه ور با شعله کم دم بکشه.
- با همون آب و نمک بوی زهم مرغ از بین میره اصلا نگران نباشید. اگر هم زمان نداشتید با نمک مرغتون رو حسابی ماساژ بدید.
- توی دستور پخت اصلی اکبر جوجه زعفرون نیست و میتونید حذفش کنید.
ارسال نظر