شناسه خبر: ۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد

عوارض لیزر موهای زائد چیست؟

آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟ | عوارض و فواید لیزر موهای زائد

در این خبر به سوال بسیاری از شما پاسخ خواهیم داد که آیا لیزر موهای زائد باعث نازایی می شود یا خیر

لیزر

پر بازدید

ترین تاپ:

امروزه علاوه بر خانم ها آقایان هم از خدمات لیزر استفاده می کنند تا از شر موهای زائد رهایی یابند. البته که دستگاه لیزر مورد استفاده اگر باکیفیت و خوب باشه قطعا این پروسه جواب میده و شما تقریبا از دست موهای زائد رها میشین. اما عوارص استفاده از لیزر چیه؟ ما بهتون میگیم.

آیا لیزر باعث نازایی میشود؟

عدم تحقیق و جمع آوری اطلاعات نادرست باعث می‌شود که اغلب افراد متقاضی برای لیزر، اطلاعات حقیقی از این پروسه نداشته باشند. در اولین قدم، فرد متقاضی باید بداند که لیزر و رفع موهای زائد هر نقطه از بدن، هیچ عوارض وحشتناک و خاصی ندارد و برای وی خطری ایجاد نمی‌کند.

تنها در دو صورت لیزر مو‌های زائد باعث ایجاد عارضه در زیباجویان می‌شود؛ اول این‌که اپراتور دستگاه، فردی ماهر نباشد و دوم از دستگاه غیر استاندارد و قدیمی استفاده کند. در چنین شرایطی نیز کلیه عوارض موقتی است و بعد از حداکثر دو روز از بین خواهند رفت. برای جلوگیری و پیشگیری از عوارض لیزر مو‌های زائد، فرد متقاضی باید از خدمات کلینیک‌های معتبر و شناخته شده استفاده کند.

خشکی واژن چیست و چگونه درمان می شود؟

لیزر موهای زائد و بارداری

ما می دانیم که شکم شما در حال بزرگتر شدن است و به سختی می توانید پاهای خود را ببینید، چه برسد که آنها را اصلاح کنید. اگر در حمام ایستاده اید، می توانید از شریک زندگی خود کمک بگیرید تا تعادل خود را حفظ کنید. اگر در وان برای اصلاح می نشینید، برای جلوگیری از لغزش ممکن است برای بیرون آمدن نیاز به کمک داشته باشید. به دلیل تغییر در هورمون ها در دوران بارداری، ممکن است رشد مو در اطراف شکم، نوک سینه ها یا سایر مکان های ناخواسته بیشتر شود.با توجه به تمام این موارد ممکن است به ذهنتان برسد که از لیزر موهای زائد استفاده کنید.
 اما لیزر مو کندلا الکس برای زنانی که باردار هستند یا ممکن است باردار باشند توصیه نمی شود. به نظر می رسد این فقط یک توصیه از طرف تولید کنندگان تجهیزات لیزر و بدون هیچگونه مبنای مشخص در منطق پزشکی باشد، با این وجود، بیشتر کلینیک های لیزر، لیزر مو  را برای زنان باردار به کار نمی برند. البته نگران نباشید حتی اگر موی خود را اصلاح نکنید، موهای زائد معمولاً پس از بارداری خود به خود میریزند.

عوارض جانبی و خطرات لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد یک روش ایمن است. با این حال، مانند هر روش دیگری، احتمال عوارض جانبی محدودی وجود دارد.برای اینکه اشعه لیزر به پیاز مو برسد، باید از لایه سطحی پوست به نام اپیدرم عبور کند. پیاز مو در لایه درم قرار دارد که در زیر اپیدرم قرار دارد.

 اپیدرم مانند پیاز و ساقه مو دارای ملانین است. به همین دلیل، اشعه لیزر در مسیر رسیدن به پیاز مو، اندکی توسط اپیدرم جذب می شود. به همین دلیل است که عوارض جانبی مانند سوختگی، تغییر رنگ پوست، زخم و سایر عوارض جانبی مشابه رخ می دهد.

 لیزر نه تنها به بافت های داخلی بدن نفوذ نمی کند، بلکه حتی پوست اطراف موهای ناخواسته نیز از خطر آسیب و سرطان به دور خواهد بود. ضریب نفوذ لیزر موهای زائد فقط به اندازه ای است که به فولیکول ها و ریشه مو برسد و آنها را از بین ببرد. حتی موهای سفیدی که رنگدانه خاصی ندارند توسط لیزر به عنوان هدف شناسایی نمی شوند و تحت تاثیر قرار نمی گیرند.

پیشگیری عوارض جانبی لیزر موهای زائد

  • از گرم شدن پوست جلوگیری کنید

  • درمعرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید

  • کرم ضد آفتاب استفاده کنید

  • برنزه نکنید

  • با احتیاط ازلوازم آرایش استفاده کنید

  • آب فراوان بنوشید.

شایع‌ترین عوارض لیزر موهای زائد

عوارض روش‌های درمانی مختلف به چند شکل پدیدار می‌شوند. برخی عوارض طبیعی هستند. به هر حال در طی لیزر یا روش‌های زیبایی دیگر، شما دارید تغییری در ساختار طبیعی بدن ایجاد می‌کنید و باید انتظار داشته باشید که بدن شما به آن تغییر واکنش نشان دهد. عوارض طبیعی شامل درد اندک، التهاب و قرمزی پوست می‌شود. این عوارض لیزر معمولاً موقتی هستند و خیلی زود ناپدید می‌شوند.

درد، قرمزی و التهاب

لیزر موهای زائد به طور خاص پیاز مو و فولیکول‌های مو که ارگان‌های موساز بدن هستند را مورد هدف قرار می‌دهد. آسیب زدن به هر بافتی، واکنش بدن را به همراه خواهد داشت. به همین جهت تخریب انتخابی فولیکول‌ها می‌تواند باعث بروز واکنش‌هایی مانند قرمزی و التهاب پوست در محل‌های تحت درمان با لیزر شود. ممکن است بعد از لیزر کمی احساس ذوق زدن پوست یا حساس شدن آن نسبت به لمس را تجربه کنید. تورم هم ممکن است دیده شود. البته همه‌ی افراد این علایم را تجربه نمی‌کنند.

قرمزی و التهاب معمولاً موقت بوده و خیلی زود ناپدید می‌شوند. نواحی پوست که دچار این عارضه می‌شوند، ظاهری مشابه پوستی خواهند داشت که به تازگی وکس یا اپیلاسیون شده باشد. گاهی برای کاهش واکنش پوست به فرآیند لیزر، از داروهای بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود.

قرمزی و التهاب قابل پیشگیری نیستند و از عوارض طبیعی لیزر موهای زائد محسوب می‌شوند. در مورد درمان، استفاده از کمپرس سرد بلافاصله بعد از لیزر و استفاده از استروئیدهای موضعی (در صورت نیاز) می‌توانند باعث بهبود این عوارض شوند.

همانطور که اشاره کردیم، فرآیند لیزر موهای زائد نباید دردناک باشد. گاهی به دلیل حساسیت بالای پوست یا عدم استفاده از تکنیک‌های خنک‌سازی در طی درمان، بیمار دچار درد و سوزش پوست می‌شود. در صورت حساس بودن پوست، ممکن است متخصص لیزردرمانی از بی‌حسی موضعی استفاده کند. استفاده از کمپرس سرد بلافاصله بعد از درمان نیز باعث کاهش درد می‌شود.

 توجه داشته باشید که التهاب، قرمزی و درد معمولاً چند ساعت تا نهایتاً دو روز بعد از لیزر درمانی برطرف می‌شوند. علاوه بر کمپرس سرد، این عوارض لیزر معمولاً پاسخ خوبی به حمام با آب سرد می‌دهند.

 

لیزر

پوسته پوسته شدن

همانطور که گفتیم، پوسته پوسته شدن از جمله عوارض محتمل لیزر موهای زائد است و در صورتی که مراقبت‌های لازم را به درستی انجام دهید، نگران کننده یا خطرناک نیست. این عارضه در درصد کمی از متقاضیان مشاهده می‌شود و معمولاً عارضه‌ای خفیف به حساب می‌آید.

پوسته پوسته شدن باعث خشک و آسیب پذیر شدن پوست می‌شود. به همین دلیل ممکن است منجر به ایجاد زخم و اسکارهای پوستی شود. مراقبت‌های صحیح مانند استفاده از کرم‌های مرطوب کننده، می‌توانند ایجاد زخم‌ها جلوگیری کنند.

 تغییر در رنگ پوست

تغییرات خفیف در رنگ پوست از جمله عوارض لیزر موهای زائد است. بسته به شرایط، ممکن است پوست متقاضی بعد از درمان، اندکی روشن‌تر یا تیره‌تر شود. افرادی که پوست روشنی دارند، بیشتر دچار تیره شدن رنگ پوست می‌شوند. افرادی که پوست تیره‌تری دارند، بیشتر مستعد روشن شدن رنگ پوست هستند.

آسیب به چشم

بدیهی است که در لیزر موهای زائد از اشعه‌ی پرقدرت لیزر استفاده می‌شود. برای همین خطر آسیب شدید به بینایی وجود دارد؛ به ویژه هنگامی که می‌خواهیم موهای صورت را لیزر کنیم. استفاده از عینک‌های محافظ توسط بیمار و همچنین متخصص لیزر، خطر این عارضه را به کلی برطرف می‌کند.

خطر عفونت‌های پوستی

عفونت‌ باکتریایی پوست در اثر لیزر درمانی بسیار نادر است؛ اما در صورت آسیب دیدن روپوست یا اپی‌درم (که یکی از عوارض لیزر موهای زائد است) ممکن است رخ بدهد. اگر علائم عفونت (مانند خارش، التهاب، درد و جوش) را مشاهده کردید، حتماً با کلینیک تماس بگیرید و از مصرف کرم‌های آنتی‌بیوتیک‌های موضعی و خود درمانی پرهیز کنید.

اگر سابقه‌ی تبخال زدن دارید، ممکن است بعد از لیزر دچار تبخال (معمولاً روی لب یا اطراف آن) شوید. تبخال‌های لب و ناحیه‌ی تناسلی در اثر ویروسی به نام هرپس ایجاد می‌شود که معمولاً به شکل غیرفعال درون بدن وجود دارند. در صورت مواجهه با استرس (مثل تب کردن)، ویروس فعال شده و باعث ایجاد تبخال می‌شود. البته فعال شدن ویروس هرپس و تبخال زدن، عارضه‌‌ی شایعی نیست.

روش های خانگی از بین بردن غبغب

مزایای لیزر موهای زائد

  • از روش لیزر موهای زائد می‌ توان برای تمامی نقاط بدن استفاده کرد.

  • لیزر موهای زائد به علت اینکه اثرات طولانی مدت و ماندگاری بر موها دارد، محبوبترین روش رفع موهای زائد می باشد.

  • بعد از لیزر موهای زائد تنها موهای کرکی و نازک باقی می ‌ماند که تا چندین ماه نیاز به اصلاح نخواهد داشت.

  • به نسبت روش های سنتی مانند اپیلاسیون در لیزر سیستم خنک‌ کننده (کولینگ) بخش مهمی است که برای نداشتن احساس درد و جلوگیری از سوختگی به کار می ‌رود.

  • می‌ توان گفت در حال حاضر هیچ گزینه بهتری نسبت به لیزر وجود ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر