املت قارچ | طرز تهیه املت قارچ
خوشمزه ترین و متفاوت ترین املت قارچ که تا حالا خوردید + روش تهیه
صبحانه امروز می تونه یه املت قارچ خوشمزه و متفاوت باشه. با ما همراه باشید تا رسپی این املت خفن رو یاد بگیرید.

پر بازدید
املت قارچ یکی ازغذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که رسپی های متفاوتی دارد . این صبحانه ی خوشمزه را در وعده های دیگر برای مثال به صورت عصرانه هم میتوانید میل کنید. برای املت قارچ میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری نیز استفاده کنید. اما مهم ترین چیزی که باید به آن توجه کنید ذائقه خودتان است و با توجه به آن هر کدام از مواد را میتوانید از املت قارچ خودتان حذف کنید.
مواد لازم تهیه املت قارچ برای 2 نفر :
تخم مرغ |
3 عدد |
قارچ | 6 عدد متوسط |
پیازچه | 3 ساقه |
فلفل سبز | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت املت قارچ :
مرحله اول
برای تهیه املت قارچ ابتدا پیازچه ها و قارچ ها را میشوییم . قارچ ها را روی تخته ی آشپزخانه به صورت ورقه ای برش می زنیم و پیازچه ها را به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله دوم
تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم . روغن را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد قارچ های ورقه شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و سر قاشق چای خوری نمک روی قارچ ها می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بپزند.
مرحله سوم
بعد تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی یا چنگال خوب هم می زنیم تا از لختی خارج شوند. سپس پیازچه های نگینی خرد شده مان را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و مجدد با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم و به قارچ ها اضافه میکنیم. یک هم میزنیم که مواد املت یک دست شوند.
مرحله چهارم
یکی از شعله های گاز را روشن می کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می دهیم دقیقا مانند بادمجانی که می خواهیم کبابی کنیم و اجازه می دهیم تا کمی کبابی شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و فلف را خرد می کنیم و به مواد املت اضافه می کنیم . به این صورت املت قارچمان طعم دودی خوبی میگیرد.
مرحله پنجم
بعد از اینکه املت به صورت کامل پخت املت قارچ را داخل بشقاب گذاشته و طبق ذائقه تان آن را با سس یا هرچیز دیگری که دوست داشتید تزیین کنید . نوش جان .
ارسال نظر