شناسه خبر: ۴۱۶
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه دهانشویه طبیعی با پوست انار | خواص دهانشویه طبیعی با پوست انار

دهانشویه طبیعی با پوست انار | پوست انار را دور نریزید !

اگر دوست دارید از یک دهانشویه طبیعی برای شستشوی دهانتان استفاده کنید پیشنهاد ما دهانشویه طبیعی با پوست انار است.

 دهانشویه طبیعی با پوست انار  | پوست انار را دور نریزید !

پر بازدید

آموزش تهیه دهانشویه طبیعی با پوست انار: شست و شوی دهان بخشی جدایی ناپذیر از بهداشت دهان و دندان است؛ دهانشویه های مختلفی در بازار به فروش می ‎رسد، اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که خودتان با استفاده از مواد طبیعی میتوانید دهانشویه تهیه کنید ؟ در این قسمت از ترین تاپ، دو روش تهیه دهانشویه طبیعی با پوست انار را آورده ایم.با ما همراه باشید.

دهانشویه طبیعی با پوست انار تازه یا خشک:

  • پوست یک انار متوسط را به صورت خشک یا تازه، قطعه قطعه کنید و با 3 لیوان آب روی شعله کم بجوشانید تا جایی که یک لیوان از آن بماند.
  • سپس آن را صاف کنید و به صورت نیم گـــــرم (ولرم) در همان روز به عنوان یک دهانشویه طبیعی مصرف کنید

 این دهانشویه ؛ بوی بد دهان را رفع کرده، زخم های دهان و دندان را بهبود میبخشد و آفت دهـــــان و انواع عفونت های لثه را برطرف میکند.

آب جوشانده پوست انار لثه را تقویت کرده و از خونریزی پس از کشیدن دندان هم جلوگیری می کند.

اگر گلو درد داری مقداری از دم کرده پوست انار ‌را میل کنید.

دهانشویه طبیعی با پوست انار

دهانشویه طبیعی با پوست انار خشک شده و پودر شده:

  • یک انار را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و دانه‌ها را از پوست جدا کنید. بخش زرد داخلی آن را هم حتما از آن جدا کنید چرا که مزه تلخی به میوه خواهد داد.
  • به مدت چند روز پوست‌ها را در معرض نور خورشید قرار دهید تا رطوبت خود را از دست داده و حسابی سفت و خشک شود.
  • پوست‌ها را در مخلوط‌کن بریزید تا پودر یکدستی درست شود. مطمئن شوید که پوست به خوبی ریزریز شده و هیچ قطعه بزرگی در آن به جا نمانده باشد.
  • می‌توانید ۲۰ گرم پودر انار را به یک لیتر آب اضافه کرده و بگذارید برای چند دقیقه بجوشد. بعد از آن، بگذارید کمی خنک شود و محلول حاضر را در قالب دهان‌شویه استفاده کنید. بعد از مصرف آن را در یخچال نگهداری کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد دهان‌شویه انار دارای ترکیبی ضدمیکروبی است که با باکتری استرپتوکوکوس موتانز مبارزه می‌کند. این باکتری اغلب در دهان وجود دارد و مسئول افزایش خطر مشکلات دندانی، بوی بد دهان به خاطر تجمع باکتری و سایر مشکلات دهانی مانند التهاب لثه و بیماری‌های لثه است. علاوه بر این، عصاره انار دارای ترکیبات ضدسرطانی است که مانع از سرطان دهان خواهد شد. 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر