شناسه خبر: ۶۶۶
لینک کوتاه کپی شد

آشپزی |‌ طرز تهیه اکبر جوجه | فیلم آموزش اکبر جوجه

اکبرجوجه رستورانی درست کن ! +‌ فیلم

اکبرجوجه یک غذای اصیل ایرانی است که تولد این غذا در شیرگاه مازندران است. درست کردن این غذای خوشمزه و لذیذ قلق های خودش را دارد که در این مقاله آن ها را ارائه داده ایم.

اکبرجوجه رستورانی درست کن ! +‌ فیلم

اکبر جوجه یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد در سراسر ایران فراگیر شده است. این غذای خوشمزه یعنی اکبرجوجه اولین بار توسط یکی از رستوران های بین راهی مازندران و شهر گلوگاه درست شده و دیگر افتخار اختراع اکبر جوجه به مازندران بر میگردد!

در این مقاله نکات مربوط به درست کردن یک اکبرجوجه رستورانی را ارائه داده ایم.

 

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی

مواد لازم برای دو نفر

مرغ کوچک ۱ عدد
زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
آب پیاز ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
رب انار و روغن به مقدار کافی

 

مرحله اول

برای تهیه اکبر جوجه ساده و خوشمزه ابتدا باید مرغ مناسب تهیه کنیم. توجه داشته باشید که مرغ حداکثر باید ۱ کیلوگرم باشد. البته در رستوران های اصلی اکبر جوجه از جوجه های حدودا ۳۰ روزه برای پخت این غذا استفاده می شود.

معرفی غذاهای ساده نونی و بدون گوشت! + طرز تهیه

مرحله دوم

در این مرحله مرغ را بدون اینکه پوستش را جدا کنیم، به خوبی می شوییم. در ادامه آنرا با یک چاقوی تیز از وسط نصف می کنیم. حالا مرغ را داخل یک کاسه بزرگ قرار می دهیم. در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

 

مرحله سوم

در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم و با دست مواد را به خوبی روی گوشت مرغ ماساژ می دهیم. در صورت تمایل برای طعم دارن گوشت مرغ می توانیم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو نیز اضافه کنیم.

 

مرحله چهارم

پس از اینکه مرغ را با مواد به خوبی طعم دار کردیم، درب کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت حداقل ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ استراحت کند و طعم مواد را به طور کامل جذب کند.

 

مرحله پنجم

پس از اینکه مرغ به خوبی طعم دار شد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس پیازهایی که به گوشت مرغ چسبیده است را با حوصله جدا می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر به سبک فست فودها

مرحله ششم

در این مرحله ۲ پیمانه روغن به همراه کره و ۱ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب و روغن شروع به جوشیدن کنند. پس از اینکه آب جوش امد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.

 

مرحله هفتم

حالا درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم جوجه ها به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، جوجه ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود، سپس مجددا درب قابلمه را می گذاریم.

 

مرحله هشتم

پس از اینکه جوجه ها به خوبی سرخ شدند و رنگشان طلایی شد، آنها را از قابلمه خارج می کنیم و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. البته هر کاری کنیم، نمی توانیم تمام روغن موجود در جوجه ها را بگیریم.

 

مرحله نهم

در این مرحله پس از اینکه روغن اضافی جوجه ها خارج شد، آنها را در ظرف مناسب می کنیم. رب انار را نیز درون یک کاسه کوچک می ریزیم و در کنار اکبر جوجه قرار می دهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با کته یا برنج آبکش سرو می کنیم.

 

فیلم روش پخت رستورانی اکبرجوجه

 

نکات طلایی پخت اکبرجوجه

  • می توانید یک قاشق ماست و یک قاشق سس مایونر را هم به مواد مرینت اضافه کنید.
  • سس مایونز و ماست باعث تردی و آبدار شدن جوجه می‌شود.
  • برخی شیر به مواد مرینت اضافه می کنند.
  • برای بهتر آغشته شدن مرغ به مواد، بهتر است آن را کمی ورز دهید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر