چگونگی رفتار با کودک لجباز | تربیت کردن کودک لجباز
با کودک لجباز چجوری رفتار کنیم؟ | کودک لجباز را اینگونه تربیت کنید!
اگر کودک شما وارد فاز لجبازی شده است و کلمه ی نه مداوم در دهانش میچرخد هیچ نگران نباشید. نفس عمیق بکشید و به اعصابتان مسلط باشید!

آیا کودک شما لجبازی می کند؟ رفتار های بد از خود نشان می دهد و دائما با همه چیز مخالفت می کند؟ لجبازی کودک یکی از مراحل رشد آن هاست و هیچگونه نمیتوانید جلوی این قضیه را بگیرید . تنها می توانید راهکارهای برخورد مناسب با کودک لجباز را یاد بگیرید. اختلال خلق یکی از خصوصیات بارز در کودکان لجباز است .
چگونه با کودک لجباز رفتار کنیم؟
دکتر راچس توضیح میدهد که بچهها در این سن دستخوش تغییرات رشد زیادی هستند که باعث میشود اینگونه رفتار کنند، و این بدان معنا نیست که بچه ها مشکلی دارند و یا مهارتهای والد مشکلی دارد.
چطور به سوالات جنسی کودکان جواب دهیم؟!
۱. نبرد خودتان را انتخاب کنید
اگر فرزندتان سعی می کند در موقعیتی کوچیک و پیش پاافتاده از شما سرپیچی کند، اینکه به او اجازه دهید کاری را که می خواهد انجام دهد از زاویه هایی مفید است. دکتر راچس پیشنهاد میکند: «اگر او اصرار دارد خودش لباس بپوشد، ممکن است اجازه دهید در آخر هفته که وقت خالی دارید این کار را انجام دهد». به این ترتیب، کودک شما احساس می کند که کنترلی که میخواهد را در اختیار داردانتخاب گزینه هایی مثل لوبیا سبز یا نخود فرنگی همراه با شام میتواند به رفع نیاز او برای تصمیمگیری کمک کند. با این حال، بیش از دو گزینه ارائه نکنید؛ ممکن است زیاده خواه شود!
۲.از «نه» گفتن زیاد خودداری کنید
همه بچهها باید کلمه «نه» را بشنوند، اما اگر دائماً ازاین کلمه استفاده کنید، ممکن است کودک شما شروع به حتی سرکشی بیشتری کند. دکتر راچس میگوید: «بهجای گفتن «دویدن ممنوع»، برای مثال، میتوانید بگویید «همراه با من باید راه بروی»، اینگونه تعاملاتتان مثبتتر است. به دنبال فرصت هایی باشید تا فرزندتان را به خاطر رفتار خوب خود تحسین کنید تا احساس نکند که همیشه تنبیه می شود.
چرا گوشی و تبلت برای کودکان خطرناک است؟! | گوشی رو از سر کودکت بنداز!
۳.محرک های کودک خود را بشناسید
اگر برای مثال وقتی مجبور است روی صندلی ماشینش بنشیند همیشه با شما دعوا می کند، می توانید با حواس پرتی یا راهی برای سرگرم کننده کردن موقعیت آماده باشید. دکتر راچس پیشنهاد میکند: «توضیح دهید که وقتی او روی صندلیاش آرام بنشیند، میتواند تبلت یا کتابی داشته باشد، یا شما موسیقی مورد علاقهاش را پخش خواهید کرد». اما اگر فرزندتان همچنان مقاومت میکند، به مذاکره ادامه ندهید (مخصوصاً در موقعیتهای غیرقابل مذاکره ).
۴.تسلیم نشوید
تسلیم شدن به خواستههای فرزندتان در هنگام فریاد زدن او ممکن است گزینه راحتی باشد (مخصوصاً اگر او در ملاء عام در حال فروپاشی است)، اما بسیار مهم است که در موضع خود بایستید. دکتر راچس میگوید: «وقتی تسلیم میشوید، فرزندتان میآموزد که عصبانیت در نهایت او را به آنچه میخواهد میرساند. اگر در جمع هستید، فرزندتان را به جایی ببرید که مزاحم دیگران نشود و منتظر بمانید تا آرام شود.
ارسال نظر