جلوگیری از شوری غذا | ترفند های جالب برای رفع شوری غذا
شوری غذا رو چیکار کنیم؟ | ترفندهای از بین بردن شوری غذا
خیلی پیش میاد که با مشکل شوری غذا مواجه بشیم، در اینجا چند ترفند کاربردی رو برایتان نوشتیم.

شوری غذا مسئله ای است که برای همه ی ما و حتی آشپزان با تجربه هم پیش آمده است. اما نگران نباشید زیرا ما در این مطلب ترفند هایی را برای شما لیست کرده ایم که به شما در رفع شوری غذا کمک میکند. اگر شما هم امروز با مشکل شوری غذا روبرو شده اید ترفندهای این مطلب را بکار بگیرید.
روش های از بین بردن شوری غذا
اضافه کردن شکر یا مواد اسیدی
اضافه کردن اینگونه مواد باعث مخفی شدن مزه شوری غذا میشود .
مواد اسیدی مانند : عصاره مرکبات ، سرکه ، گوجه فرنگی و ترشی که میتوانید نسبت به طعم غذا از آنها استفاده کنید .
اضافه کردن شکر یا عسل نیز بسیار سودمند خواهد بود . اگر بتوانید از هر دوی آنها یعنی مواد اسیدی و شکر استفاده کنید تاثیر بسیار عالی خواهد داشت . ۱ قاشق سوپ خوری شکر را با سرکه سیب مخلوط کنید و به غذا اضافه کنید . این کار را تا درست شدن شوری غذا تکرار نمایید .
اضافه کردن سیب زمینی
ابتدا اقدام به پوست گرفتن یک سیب زمینی بکنید و آن را به دو قسمت تقسیم کرده و در داخل غذای در حال جوش بیندازید. با این کار نمک اضافی غذا توسط سیب زمینی جذب شده و پس از پخت غذا به راحتی می توانید سیب زمینی را از داخل آن خارج کنید چنانچه طعم سیب زمینی در غذا را دوست ندارید می توانید از تکه نان خشک نیز استفاده کنید.
البته سیب زمنی همان مقدار که نمک به خود جذب میکند آب غذا را نیز میکشد بنابراین درصد شوری غذا بدون تغییر باقی خواهد ماند .
اضافه کردن آب
اگر غذا یا خورشت های آبکی درست کرده اید مقداری آب به آن اضافه نمایید . در صورتیکه میتوانید قبل از اضافه کردن آب مقداری از آب شور داخل غذا را خالی کنید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید .
اضافه کردن مواد غذایی
در صورتیکه وقت و مواد اولیه را دارید سعی کنید چند عدد از آنها را به غذا اضافه کنید یا غذا را ۲ برابر درست کنید ( چند وعده ای ) .
بالا بردن دمای غذا
دما بر روی طعم غذا تاثیر زیادی دارد . غذای سرد مزه شوری را بیشتر نمایان میکند بنابراین غذای شور را با دمای بالاتری غذا را بکشید تا شوری آن زیاد معلوم نشود.
چطور از شور شدن غذا جلوگیری کنم؟
اضافه کردن پله ای نمک
سعی کنید در چند مرحله نمک را به غذا اضافه کنید . راحت ترین راه چک کردن نمک غذا در وسط پخت و ۵ دقیقه قبل از کشیدن غذا میباشد .
استفاده از نمک دانه درشت
نمک های معمولی به دلیل کوچک بودن بلور آنها با یک تکان کوچک امکان ریختن مقدار زیادی نمک در غذا میباشند . اگر از نمک دانه درشت استفاده کنید به راحتی از شور شدن غذا جلوگیری میکنید زیرا مقدار بسیار زیادی نمک باید بریزید تا غذا شور شود .
حواستان به بخار شدن آب باشد
خورشت ها و غذاهای آبکی مانند سوپ و آش مقدار زیادی از آب اولیه در آنها باید تبخیر شود بنابراین بهتر است که در مراحل آخر پخت نمک را به آنها اضافه کنید .
من الان متوجه خیلی از موارد برای رفع شوری غذا شدم 😁 چراکه فقط سیب زمینی رو می دونستم.
عالی بوده ممنون