شناسه خبر: ۷۵۷
لینک کوتاه کپی شد

طرز تهیه غذا با نان لواش | غذای ساده با نان لواش

۲ غذای فوری خوشمزه با نان لواش + طرز تهیه

تعداد غذاهای خوشمزه ای که با نان لواش میشود درست کرد بسیار زیاد است. اما طرز تهیه ۲ غذایی که برایتان آماده کرده ایم یک از ساده ترین و سریع ترین غذاهایی هستند که میشود درست کرد.

غذا با نان لواش

پر بازدید

هروقت میخواید غذا درست کنید به زمانش و اینکه چی درست کنید فکر می کنید؟ با نان لواش میتونید سریع ترین و خوشمزه ترین غذا رو درست کنید! طرز تهیه این غذا با نان لواش انقدر راحته که هرکسی میتونه این غذا رو درست کنه و ازش لذت ببره. ناگفته نماند که نان لواش نقش اصلی رو در این رسپی بازی میکنه و با هیچ نون دیگه نباید جایگزین بشه!

طرز تهیه غذای فوری با نان لواش

مواد لازم 

  • نان لواش: دو عدد

  •  تخم مرغ: 2 تا 3 عدد (بسته به اشتها)

  • جعفری یا پیازچه یا هر دو: کمی

  •  نمک و فلفل سیاه و آویشن: به میزان لام

  •  فلفل دلمه ای خرد شده: کمی

  •  مرغ پخته، یا چرخ کرده یا کالباس یا سوسیس و ژامبون

  •  پنیر پیتزا (قابل حذف)

پیتزای خانگی خوشمزه با مواد ارزون

روش تهیه

  • داخل تابه مقدار کمی روغن می ریزیم، بعد نان لواشی که به اندازه تابه برش دادیم داخلش قرار می دهیم

  • تخم مرغ ها را می ریزیم سپس اگر دوست داشتید پیازچه یا جعفری و یا هر دو رو هم اضافه کنید سپس ادویه ها شامل «نمک»؛ «فلفل سیاه» و «آویشن» را بریزید و مخلوط کنید

  • حالا سوسیس یا ژامبون یا کالباس می ریزیم که ما از مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کردیم سپس فلفل دلمه ای و پنیز پیتزا را می ریزیم

  • حالا طرف دیگر نان لواش را هم می گذاریم و حسابی می فشاریم تا به مواد بچسبد و بعد اجازه می دهیم یک طرفش سرخ شود

  •  در نهایت برمی گردونیم طرف دیگرش هم سرخ شود، در این مرحله حتما درب تابه را می گذاریم تا حسابی مغز پخت شود

غذا با نان لواش

نوع دیگر غذا با نان لواش

مواد لازم برای دو نفر

نان لواش   4 عدد
مرغ یا سوسیس (این مورد کاملا سلیقه ایه و باهرچیزی میتونه جایگزین شه) 100 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای  نصف
سیر 1 حبه
سیب زمینی 2 عدد متوسط

با سیب زمینی این غذاهای خوشمزه رو درست کن!

روش تهیه 

  • در مرحله اول سیب زمینی ها رو ریز و نگینی خورد کنید و بعد در تابه تفت بدهید.
  •  وقتی سیب زمینی ها کاملا سرخ شدند از توی تابه بر میداریم و مرغ یا سوسیس ( اگر گیاهخوار هستید میتوانید از جایگزین قارچ ، کدو سبز و یا کلم بروکلی استفاده کنید ) را خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم. وقتی که قشنگ سرخ شد از تابه درون یک ظرف میریزیم.
  • پیاز و فلفل دلمه ای سیر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم که رنگشان تغییر کند و رنگ پیاز رو به طلایی برود.
  • وقتی پیازهایمان سرخ شد موادی را که جداگانه سرخ کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و یک قاشق رب به این مواد اضافه می کنیم و اجازه میدهیم کاملا سرخ شود و بوی خامی رب گرفته شود.
  •  حالا زمان اضافه کردن ادویه است. زردچوبه و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر و پودر پاپریکا و نمک ادویه هایی است که این ترکیب را بسیار دلچسب تر می کند. شما میتوانید به اندازه ذائقه‌تان این ادویه ها را اضافه نمایید.
  •  حالا نان لواش را با یک قیچی به مستطیل های باریک و کمی بلند برش بزنید. دو مستطیل نان لواش برش خرده را به صورت به علاوه روی یکدیگر قرار داده و در مرکز این دو مستطیل موادتان را بریزید. یادتان باشد که موادتان را فقط در وسط به اضافه بریزید. 
  •  حالا یک طرف نان لواش زیرین را گرفته روی مواد بگذارید و مانند جمع کردن سفره نانتان را جمع کنید!
  •  تابه را با روغن کم داغ کنید و نان لواشتان را داخل تابه بگذارید تا سرخ شود. در این مرحله میتوانید روی نان لواشتان مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید.
آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر