شناسه خبر: ۸۰۵
لینک کوتاه کپی شد

گردو شور | خوراکی خوشمزه و جدید نوروز

دستور تهیه گردو شور پذیرایی خوشمزه مخصوص عید!

اگر به دنبال خوراکی جدید برای پذیرایی از مهمانان خود هستید، پیشنهاد می‌کنم این دستور تهیه از گردو شور را از دست ندهید.

گردو

پر بازدید

گردو شور یکی از خوراکی های مخصوص عید نوروز در استان فارس است که طعم خوب گردوی تازه همراه با آویشن و نمک را هر فصلی از سال برای ما به ارمغان می‌آورد. گردو شور ابتدا توسط مردم شهرستان بوانات به نقاط دیگر استان فارس و کشور معرفی شد و در کنار خوراکی های دیگر، سفره هفت سین ایرانی را رنگین‌تر می‌کند. اگر تمایل دارید در نوروز امسال با یک خوراکی جدید از میهمانان خود پذیرایی کنید، دستور تهیه گردو شور را از دست ندهید.

 

مواد لازم برای درست کردن گردو شور:

گردوی سالم (ترجیحا پوست نازک)

آب جوشیده

نمک

برگ آویشن

 

ابتدا گردوها را در ظرف آب بریزید به شکلی که یک بند انگشت روی گردوها آب باشد.

به مدت چهار تا پنج روز بگذارید گردوها خیس بخورند و در این میان هر روز آب آنها را عوض کنید.

پس از پنج روز گردوها را از آب در آورده و به گونه‌ای به آنها ضربه بزنید که پوست سخت گردو ترک بخورد اما کاملا نشکند.

آب و نمک فراوان را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و سپس بگذارید به دمای محیط برسد.

سپس گردوها را در یک ظرف پلاستیکی در دار بریزید و آب و نمک خنک شده را روی آن بریزید تا حدی که روی تمام گردوها آب باشد.

پس از آن آویشن را روی گردو ها ریخته و در آن را کاملا ببندید.

در انتها ظرف را در جای خشک و خنک به مدت بیست روز تا یک ماه قرار دهید تا نمک حسابی به خورد مغز گردو برود.

 

فوت کوزه گری:

بگذارید آب و نمک مقداری بیشتر از حد معمول بجوشد.

اگر در انتها روی گردوها آب نباشد ممکن است پس از مدتی کپک بزند.

لازم نیست آویشن با تمام گردوها مخلوط شود. به اندازه ای که بوی آویشن در ظرف پخش شود کافیست.

اگر به جای گردوی سالم از مغز گردو استفاده کنید ماندگاری بسیار کمی دارد اما گردوی سالم تا مدت زیادی در جای خنک سالم می‌ماند.

قبل از بستن در ظرف روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید سپس در را ببندید تا مانع ورود هوا به داخل ظرف شوید.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟

ارسال نظر