املت اسفناج خوشمزه | املت اسفناج رژیمی
دستور تهیه املت اسفناج خوشمزه و رژیمی!
طرز تهیه یک املت اسفناج رژیمی و خوشمزه را در ادامه ی این مطلب از دست ندهید.

املت اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که نسبت به املت های دیگر از کالری کمتری برخوردار است. املت اسفناج به دلیل داشتن اسفناج و تخم مرغ در دستور تهیه خود دارای مواد مغذی، پروتئین و آهن است. در این مطلب طرز تهیه املت اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
دستور تهیه املت اسفناج:
- اسفناج ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا ½ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه املت اسفناج رژیمی ابتدا اسفناج ها را به خوبی می شوییم، سپس به سلیقه خود به صورت ریز یا درشت خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری کره را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه کره ذوب شد، اسفناج خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب اضافی اسفناج کشیده شود. در صورت تمایل می توانیم اسفناج را پس از کشیده شدن آبش چند دقیقه تفت دهیم تا سرخ شود.
مرحله سوم
پس از اینکه اسفناج را به خوبی تفت دادیم، ۴ عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می شکنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با چنگال به خوبی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ را به تابه اضافه می کنیم و با اسفناج مخلوط می کنیم، سپس درب تابه را چند دقیقه می گذاریم تا تخم مرغ به طور کامل بپزند. در صورتی که املت را به صورت هم زده بیشتر دوستدارید می توانید مواد را به صورت مداوم هم بزنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه تخم مرغ ها تقریبا پختند، ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا را به صورت پخش روی املت می ریزیم. در پایان پس از اینکه املت به طور کامل آماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.
ارسال نظر