چای اولانگ | خواص چای اولانگ
چای اولانگ؛ یک چای خاص برای درمان بیماری های خاص!+ روش تهیه
چای اولانگ یه نوع دمنوش چینی است که خواص زیادی برای سلامت بدن دارد. این چای برای صبحانه می تواند انتخاب خوبی باشد.

پر بازدید
چای اولانگ را جایگزین هر نوشیدنی دیگری در وعده صبحانه کنید تا حسابی از خواص آن لذت ببرید و بدن سالمی داشته باشید. چای اولانگ نوعی دمنوش چینی است که اکثر آن را برای خواص لاغز کنندگیش استفاده می کنند اما این دمنوش کلی فایده دیگر هم دارد. در این خبر خواص و روش تهیه چای اولانگ را خواهید خواند.
خواص چای اولانگ
ضد آلرژی
همان طور که در بالا اشاره کردیم چای اولانگ حاوی ترکیبات ضد حساسیت است و به همین دلیل اگزما را درمان می کند. این ترکیبات در کنترل آلرژی نیز موثر هستند. بااین وجود مصرف این چای به تنهایی نمی تواند آلرژی را درمان کند بلکه برای بهبود کامل و جلوگیری از عود بیماری حتما باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.
مراقبت از پوست
برای خانم ها داشتن پوستس سالم و شفاف یکی از موارد بسیار مهم محسوب می شود که برای این منظور راه حل های مختلف را امتحان می کنند. البته در بین این راه های موجود روش های طبیعی و سنتی همواره بهتر از استفاده از محصولات شیمیایی می باشد. چای اولانگ از جمله مواد طبیعی و سالم است که علاوه بر خواصی که برای بدن دارد سلامت پوست را نیز بهبود می بخشد. های طبیعی و سنتی همواره بهتر از استفاده از محصولات شیمیایی می باشد. چای اولانگ از جمله مواد طبیعی و سالم است که علاوه بر خواصی که برای بدن دارد سلامت پوست را نیز بهبود می بخشد.
سلامت رشد مو
چای اولانگ علاوه بر خواص شگفت انگیزی که برای پوست دارد می تواند به رشد بهتر و سلامت مو نیز کمک کند. بنابراین اگر به سلامت پوست و موی خود اهمیت می دهید حتما مصرف چای اولانگ را در وعده صبحانه خود بگنجانید.
مراقبت در برابر سرطانهایی خاص
دانشمندان بر این باورند که آنتیاکسیدانهای موجود در چایهای سیاه، سبز و اولانگ میتواند از جهش سلولی که موجب سرطان در بدن میشود، پیشگیری کند. همچنین پلیفنولهای این چای جلوی سرعت تقسیم سلولهای سرطانی را میگیرد.
علاوهبرآن، در یک بررسی مشخص شد، افرادی که بهطور مرتب چای اولانگ مینوشند، ۱۵ درصد کمتر از دیگران احتمال دارد که به سرطان دهان مبتلا شوند. در تحقیقات دیگر مشخص شد که این چای میتواند اثر حفاظتی مشابه در کاهش خطر ابتلا به سرطان پوست، سرطان ریه، سرطان مری، سرطان لوزالمعده، سرطان کبد و سرطان کلون داشته باشد. علاوهبرآن، ترکیب پلیفنولی این چای میتواند جلوی خزانیاختهای سلولها، ناشی از رشد سلولهای سرطانی در معده را بگیرد.
استحکام استخوان و دندان
آنتیاکسیدانهای موجود در چای اولانگ، استخوان و دندانها را تقویت میکند. در یک بررسی مشخص شد، وقتی افراد، هر روز در یک دورهی ۱۰ ساله، چای سیاه، سبز یا اولانگ بنوشند، تراکم استخوانی آنها نسبت به دیگران، ۲ درصد بیشتر است. در بررسی دیگر روی ۶۸۰ زن چینی یائسه، معلوم شد تراکم استخوان آن دسته از زنانی که چای اولانگ مینوشیدند، ۴,۵ تا ۴,۹ درصد، بیش از دیگران است. تراکم مناسب استخوان، از شکستگیهای استخوانی پیشگیری میکند. همچنین مصرف چای اولانگ بهدلیل اینکه منبعی غنی از فلوراید است، جلوی ایجاد پلاک دندان و پوسیدگی دندان را میگیرد. در ضمن، موجب تقویت مینای دندان نیز میشود.
موثر در بهبود هضم غذا
همانطور که گفتیم چای اولانگ باکتری های مضر روده که می تواند برروی معده هم تاثیر بدی داشته باشد راحذف می کند که همین امر سبب بهبود عملکرد سیستم هضم می شود. و از آنجایی که سیستم هضم بر روی متابلیسم بدن تاثیر دارد در نتیجه متابلیسم و سوخت و ساز بدن هم بهبود می یابد.
سطح کلسترول را پایین می آورد
در بسیاری از مطالعات و تحقیقات علمی ثابت شده است که پلی فنول در کاهش سطح کلسترول مؤثر است. به عبارت دیگر، هنگامی که کلسترول تحت کنترل باشد، خطر برخی از مشکلات جدی قلبی عروقی مانند سکته مغزی و حمله قلبی کاهش می یابد.
بهبود هوشیاری
از دیگر فواید چای اولانگ میتوان به بهبود هوشیاری فرد اشاره کرد. مصرف منظم چای اولانگ سرشار از کافئین، عملکرد ذهن را بهبود میبخشد و در طول روز فرد را هوشیار نگه میدارد.
روش تهیه چای اولانگ
برای تهیه چای اولانگ شما هم می توانید از نوع خشک شده و آماده این چای و هم از برگ های نرم و تازه آن نیز استفاده کنید.
برای هر فنجان که حدودا 6 اونس (180 میلی لیتر) آب، تقریبا 1.2 قاشق چایخوری چای خشک و یا 2 قاشق غذا خوری برگ شسته شده گیاه چای اولانگ را نیاز دارید.
آب را تا دمای حدودا 96 درجه سانتیگراد گرم کنید، این دمای مناسب برای دم کردن چای است زیرا باعث می شود مواد معطر آن آزاد نشود و عطر موجود در چای شما از بین نرود. (بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را قطع کنید و نزدیک به 40 ثانیه منتظر بمانید تا دمای آب کمی کاهش یابد)
رازیانه را چگونه مصرف کنیم؟ + خواص رازیانه
سپس میزان چای ذکر شده را به آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و تقریبا 2 الی 5 دقیقه صبر کنید تا چای شما دم بکشد، بهتر است یک پارچه تمیز موقع دم کشیدن روی قوری بیاندازید. سپس چای شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.
ارسال نظر