احساس گرسنگی | دلیل گرسنگی های مکرر | علت گرسنگی مداوم
5 دلیل که بهتون میگه چرا زود به زود گرسنه میشید!
ممکنه شما هم دائما احساس گرسنگی داشته باشین و این حس همیشه با شما همراه باشه. به نظرتون دلیل گرسنگی های مکرر چیه؟ با ترین تاپ همراه باشید تا علت های این موضوع رو براتون بگیم.

پر بازدید
اگر دائما حس گرسنگی با شما همراهه و هیچوقت سیر نمیشین و دوست دارین غذا بخورین؛ این خبر برای شماست. دلایل احساس گرسنگی مکرر هم می تونه جسمانی باشه و هم روانی. پس بهتره که اول منشا و دلیل این حس رو پیدا کنید و بعد درمانش کنید. پس اگر شما هم همیشه گرسنگی میشید با ما همراه باشید.
کمبود پروتئین در غذا
مصرف پروتئین کافی برای کنترل اشتها مهم است. پروتئین دارای خواص کاهش گرسنگی است که ممکن است به شما کمک کند در طی روز به طور خودکار کالری کمتری مصرف کنید. این کار با افزایش تولید هورمونهای سیری و کاهش سطح هورمونهای تحریک کننده گرسنگی، به شما کمک میکند. به دلیل این تأثیرات، اگر پروتئین کافی مصرف نکنید ممکن است به طور مرتب احساس گرسنگی کنید.
خواب ناکافی
خواب کافی برای حفظ سلامتی شما بسیار مهم است. خواب برای عملکرد مناسب مغز و سیستم ایمنی بدن شما لازم است. داشتن مقدار کافی خواب، با کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن از جمله بیماریهای قلبی و سرطان همراه است. علاوه بر این، خواب کافی عامل کنترل اشتها است. زیرا به تنظیم گرلین، هورمون تحریک کننده اشتها کمک میکند. کمبود خواب منجر به افزایش سطح گرلین میشود. به همین دلیل در هنگام کمبود خواب ممکن است احساس گرسنگی مداوم کنید.
چرا بعد خوردن صبحانه زودتر گرسنه میشیم؟
برای کنترل سطح گرسنگی، اغلب توصیه میشود هر شب حداقل ۸ ساعت بدون وقفه بخوابید. پس کمبود خواب، باعث نوساناتی در سطح هورمون گرسنگی شما میشود. ممکن است احساس گرسنگی مداوم را در شما ایجاد کند.
استفاده از غذاهایی که کربوهیدارت زیاد دارند
کربوهیدراتهای تصفیهشده تا حد زیادی فرآوری میشوند و فیبر، ویتامینها و مواد معدنی خود را از دست میدهند. یکی از محبوبترین منابع کربوهیدراتهای تصفیهشده، آرد سفید است که در بسیاری از غذاهای غلاتی از جمله نان و پاستا پیدا میشود. خوردنیهایی مانند نوشابه، آبنبات و محصولات پختهشده هم که با شکرهای فرآوریشده تهیه میشوند، در گروه کربوهیدراتهای تصفیهشده قرار میگیرند.
از آنجایی که کربوهیدراتهای تصفیهشده دارای فیبر نیستند تا معده را پر کنند، بدن شما آنها را بسیار سریع هضم میکند و شما احساس خالی بودن میکنید. دقیقا به همین دلیل است که اگر زیادی کربوهیدراتهای تصفیهشده بخورید، همواره احساس گرسنگی میکنید و غذای بیشتری میطلبید. زیرا این دسته از مواد غذایی نمیتوانند احساس سیری شما را به اندازهی کافی افزایش دهند و شما را برای مدت بیشتری سیر نگه دارند.
آب کم می نوشید
نوشیدن آب کافی هم برای سلامتی کلی بدن بسیار مهم است. مصرف مناسب آب چندین فایده برای سلامتی دارد، از جمله بهبود سلامت مغز و قلب و بهینهسازی کارکرد ورزشی. افزون بر این، آب میتواند سلامت پوست و دستگاه گوارش شما را هم تضمین کند.
همچنین به افزایش احساس سیری هم کمک میکند و مصرف آن پیش از غذا میتواند اشتها را کاهش دهد و جلوی پرخوری را بگیرد. در یک پژوهش دیده شد کسانی که پیش از خوردن غذا ۲ فنجان آب مینوشیدند، کموبیش ۶۰۰ کیلوکالری کمتر از افرادی که آب نمینوشیدند، مصرف میکردند.
استفاده از شکلات تلخ برای کاهش استرس
استرس زیادی دارید
گفته میشود استرس زیادی هم میتواند اشتها را افزایش دهد. این به طور معمول به دلیل تأثیر آن روی افزایش سطح کورتیزول است. هورمون کورتیزول روی افزایش اشتها، گرسنگی و هوسهای غذایی تأثیر فراوانی میگذارد. به همین دلیل، اگر همیشه درگیریهای فکری و استرس داشته باشید، خود را گرسنه پیدا میکنید و به سراغ پرخوری میروید.
در یک پژوهش، روی ۵۹ زن که استرس بالایی داشتند بررسی شد. این زنان در درازای روز کالری بیشتری مصرف میکردند و به طور قابل توجهای میل به غذاهای شیرین داشتند. زنانی که استرس نداشتند، در مقایسه با این گروه احساس گرسنگی کمتری داشتند و کالری کمتری مصرف میکردند.
ارسال نظر